Puoliaika.com ennakko: FC Futura – Kiffen

futura-porvoo-kiffen-kakkonen-jalkapallo-puoliaika.com

Kiffen ja FC Futura kohtaavat tänään Porvoon Keskusnurmella kello 18:30 käynnistyvässä ottelussa. Joukkueet ovat Kakkosen itäisen lohkon sarjataulukossa tasapistein kolmantena ja neljäntenä 12 sarjapisteellä. Kakkosen itäistä lohkoa johtaa Klubi 04, jolla on kasassa 16 pistettä.

FC Futuralla on takanaan yli kahden viikon tauko otteluista. Porvoolaisille ottelutauko tuli hyvään saumaan, sillä joukkue on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista.

Futura saakin illan otteluun jalkeilleen näillä näkymin parhaan mahdollisen kokoonpanon, sillä myös Gökcil Cihan on Kiffeniä vastaan pelikunnossa. Futuran pelaajista Arttu Pösö, Anton Britschgi ja Emil Conti ovat tehneet tällä kaudella kolme maalia mieheen.

Futura aiheutti edellisessä ottelussaan lohkoa johtavalle Klubi 04:lle kauden avaustappion 0-1 vierasvoitolla.

Kiffen lähtee hakemaan tärkeitä sarjapisteitä Porvoosta parhaalla mahdollisella miehistöllä. Kiffenin kaikki ottelut tällä kaudella ovat olleet todella vähämaalisia: seitsemän pelatun ottelun jälkeen Kiffenin otteluissa on nähty yhteensä enintään kaksi maalia. Kiffen on tehnyt seitsemässä ottelussa kuusi ja päästänyt vain kolme. Juha Iikkanen ja Joona Rämö ovat Kiffenin maalipörssin jaetulla kärkisijalla kahdella täysosumalla.

Kiffenin rosterista löytyy myös todella taitava Jirijoonas Kanth, joka on pelannut aikaisemmin urallaan muun muassa HIFK:ssa. Hyökkääjä Tatu Penttinen on myös paukutellut hyviä maalimääriä Kakkosessa, mutta tällä kaudella ketsuppipullo ei vielä ole auennut.

FC Futura on kolmen ottelun voittoputkessa ja Kiffenilläkin on neljän ottelun tappioton putki. Lähtökohdat ovat todella tasaiset, joten tässä ottelussa tuskin nähdään kovinkaan montaa maalia. Molemmat joukkueet pelaavat tämän illan ottelun jälkeen vielä yhden ottelun, jonka jälkeen on vuorossa noin kahden viikon ottelutauko.

Täydet kolme pistettä maistuisivat varmasti molemmille ja nyt voi huoletta jättää kaiken kentälle. Kiffenin vähämaaliset ottelut antavat hyvän pohjan vetokupongille. Joukkueet ovat tasapisteissä ja peräkkäin sarjataulukossa, joten vähämaalinen tasapeli ei ole ollenkaan huono haku.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Maalien lukumäärä alle 2,5 @ 2,15
Tasapeli @ 3,90

Edellinen artikkeliVideo: Henke Larsson vaihtoi itsensä kentälle ja teki maalin
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Käpa – Honka

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän