Puoliaika.com ennakko: EM-karsintapelit

EM 2016 otteluennakko

 

Ranskan EM-kisojen karsinnat jatkuvat tänään yhdeksällä pelillä. Toimitus listaa nopeat katsaukset ja hyvät pelikohteet otteluihin.

Norja – Kroatia

Lohkoohtaja Kroatia matkaa Norjan vieraaksi pisteiden hakuun. Norja voitti Bulgarian viime kierroksella, kun taas Kroatia jäi tasoihin Azerbaidzanin kanssa. Kroatia on kuitenkin vahvempi joukkue ja tulee Mario Mandzukicin johdolla voittamaan ottelun. Toimitus nappaa maukkaan kertoimen Nordicbetin listalta otteluun

Kroatia @2.00

 

Turkki – Hollanti

Hollanti hävisi Islannille viime ottelun ja Turkki jäi viime hetken takaiskumaalin takia tasapeliin Latvian kanssa. Hollannin tappioon toki vaikutti Bruno Martins Indin punainen, sekä Arjen Robbenin loukkaantuminen. Turkin karsinnat eivät ole menneet ihan niin putkeen, kuin olisi voinut odottaa ja tänään todennäköisesti Hollanti tulee ottamaan voiton. Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavan kohteen otteluun:

Hollanti @2.25

 

Latvia – Tsekki

Tsekki on ollut erinomainen karsinnoissa, kun taas Latvia ei ole voittanut ensimmäistäkään ottelua vielä. Me emme keksi mitään syytä miksi Tsekki ei voittaisi tänään ja tästä syystä poimimme Nordicbetin listalta seuraavan kohteen otteluun:

Tsekki @1.60

 

Wales – Israel

Ilman tappioita kulkeva Wales isännöi juuri ja juuri kisapaikassa kiinni olevaa Israelia. Wales on pelannut erittäin tasavahvaa peliä kaikkien pelien läpi ja tästä syystä on ennakkosuosikki tähän otteluun. Voitolla Wales varmistaisi kisapaikan ja tämä varmasti lisää voiton nälkää kotiyleisön edessä. Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavan kohteen otteluun.

Wales @2.00

 

Malta – Azerbaidzan

Malta on lohkonsa viimeisenä yhdellä pisteellä. Saarelaiset ovat onnistuneet samaan vain kerran pallon maaliin tasapelissä Bulgariaa vastaan. Maltan pelit ovat muutenkin olleet surullista katsottavaa, sillä 20 pelistä he ovat saaneet kolme voittoa ja yhden tasurin. Vieraat eivät ole mitenkään erityisen kova jengi, mutta kyllä ne tästä täydet pisteet hakevat. Toimitus nappaa Nordicbetin listoilta seuraavan kohteen:

Azerbaidzan @2.45

 

Islanti – Kazakstan

Islanti on vastaamassa karsintojen kovimmasta yllätyksestä. Joukkue on tällä hetkellä lohkonsa ykkösenä ja taakse on jäännyt muunmuassa Turkki, sekä Hollanti. Tänään islantilaisten mahdin saa tuntea Kazakstan. Vieraat ovat voittaneet viimeksi lähes vuosi sitten ottelun, eikä se sarake tänään tule muuttumaan.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavan kohteen:

Islanti-1 @2.10

 

Kypros – Belgia

Belgia janoaa jatkopaikkaa, joten heillä ei ole varaa hävitä pisteitä. Wales on kolmen pisteen johdossa ja Israel hengittää kahden pisteen päässä. Kypros on taas pelannut täysin yli taitotansa ja on tällä hetkellä neljäntenä kolmen pisteen päässä lohkon kolmospaikasta.

Belgian rosteri on huomattavasti parempi kuin Kyproksen, joten tämän pitäisi olla vieraille läpihuutojuttu. Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavan kohteen:

Belgia yli 2,5 maalia @2.25

 

Italia – Bulgaria

Italia on Italia vaikka voissa paistaisi. Vaikea nähdä, että Bulgaria heilauttaisi Italian maajoukkueetta suuntaan tai toiseen. Bulgarialla on tappio Norjalta ja Italialla yllätystiukka ottelu Maltaa vastaan, joka päättyi Italian voittoon 1-0.

Vaikka Italia on ailahdellut viimeaikoina, tulee se silti voittamaan ottelun helpohkosti. Poimitaan Nordicbetin listalta seuraavan kohteen:

Italia -1 @2.35

 

Bosnia-Herzigovina – Andorra

El Clasico!

Andorran polku karsinnoissa on ollut erittäin kivinen. Joukkue on päästäynt 37 maalia 7 ottelussa. Tänään Bosnia tulee vahvempana otteluun. Viimeinen kohtaaminen Andorran isännöimänä päättyi 0-3 Bosnian voittoon, mutta tänään on luvassa enemmän maaleja.

Toimitus nappaa Nordicbetin listalta seuraavan kohteen otteluun:

Bosnia tekee yli 4,5 maalia @1.95

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here