Puoliaika.com ennakko: Crystal Palace – Arsenal

Valioliiga otteluennakko

Arsenal yrittää pestä kasvonsa nöyryyttävän avaustappion jälkeen kauden ensimmäisessä pelissä. Crystal Palace puolestaan koittaa jatkaa hyvin alkanutta kautta.

Kauden avauksessa Arsenal isännöi West Hamia ja sai kylmän suihkun, kun West Ham vie ottelun 2-0. Arsenal tosin oli kuskin paikalla ottelussa ja hallitsi kaikkia muita kenttätapahtumia paitsi maaleja.

Tänään kuitenkin on odotettavissa, että Arsenal onnistuu viimeistelemään paremmin kun West Hamia vastaan. 7 laukausta ohi maalin ja 6 maalia päin, eikä yksikään mennyt maaliin.  Arsenalin luotsu Arsene Wenger on omiaan kääntämään negatiivisen tuloksen positiiviseksi ja varmasti videolta ollaan kahlattu virheitä läpi ja näitä ollaan treeneissä harjoiteltu.

Tykkimiesten tähti Alexis Sanchez tuli edellisessä pelissä kentälle vasta 67. minuutin kohdalla, mutta pitäisi tänään olla avauksessa. Tämä tuo lisää luovuutta hyökkäykseen.

Palace puolestaan Alan Pardewn johdolla lähtee metsästämään toista voittoa putkeen. Viime kierroksella kaatui Norwich 3-1, joten hyvällä itseluottamuksella isännät Lontoon derbyyn lähtee.

Vaikka Palace ei ole mikään heittopussi on silti vaikea nähdä, että he tänään kairaisivat pisteitä ottelusta. Toimitus laittaa kokikset kylmään ottelua odottamaan ja iskee Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet tuliseen matsiin:

Arsenal @1.75

Vierasjoukkue yli 1.5 @1.72

Vierasvoitto +1.5 maalia @2.05

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here