Puoliaika.com ennakko: Chievo – Roma

chievo-verona-as-roma-jalkapallo-serie-a-puoliaika.com

Perparim Hetemajn Chievo kohtaa loukkaantumisista kärsivän Roman.

Rudi Garcian miehistö on kokenut todella pahoja loukkaantumisia ja lähteekin hieman siipirikkoisena tähän peliin. Sivusta Romalla ovat muunmuassa  Kevin Strootman, Maicon, Vasilis Torosidis, Mapou Yanga-Mbiwa, Seydou Doumbia, sekä Jose Holebas. Tämä tarkoittaa sitä, että Romalla ei alakertaan ole kauheasti vaihtoehtoja, elleivät he ota reservipelaajia mukaan.

Chievon tilanne on lähes täydellinen, kun vain puolustaja Nicolas Frey on poissa.

Roma on pelannut viimeisestä 8 Serie A pelistä 7 tasan ja voittanut yhden. Scudetto on aika suurella todennäköisyydellä mennyt jo Juventukselle, joten Roma taistelee nyt vain paikasta Mestarien liigassa. Chieco sen sijaan taistelee putoamista vastaan, joten pisteet ovat todella tärkeitä molemmille.

Koska Romalla on paljon poissaoloja, eivät he tule tänään pelaamaan vauhdikasta ja hyökkäysvoittoista peliä. Asiantuntijoiden mukaan he tulevat hallitsemaan peliä ja pyörittämään palloa pelaajalta toiselle. Tämä pakottaa Chievon rikkomaan ja kortteja tulee.

Roman loukkaantumisista johtuen tästä ottelusta ei tule sarjataulukkovertailusta huolimatta mitään läpihuutoa vieraille.

Nordicbetiltä poimimme seuraavat kohteet peliin.

Perparim Hetemaj ottaa keltaisen @2.60

Chievo voittaa tai pelaa tasan @1.94

Alle 2.5 maalia @1.65

 

Jos haluaa kerrointa, niin Chievon suora voitto tuo kertoimeksi 4.69

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here