Puoliaika.com ennakko: Bolton – Liverpool

bolton

 

Keskiviikon FA Cup -uusinnassa kohtaavat Bolton ja Liverpool.

Macron Stadiumilla pelaava Bolton lähtee tekemään vierailevan Liverpoolin elämää mahdollisimman tukalaksi illan ottelussa. Tähän 4. kierroksen uusintaan startataan jännittävistä asetelmista. Anfieldin avausosassa Bolton piti Poolin aisoissa, pelin päättyessä 0-0.

Valioliigassa syksyllä takellellut Liverpool on saanut käännettyä venettään ja manageri Brendan Rodgers on pikkuhiljaa saanut joukkueensa pelaamaan edes lähellä omaa potentiaaliaan.

Viimeisten 17 ottelun aikana kaikissa kilpailuissa Merseysiden ylpeys on hävinnyt vain kaksi kertaa. Viikonloppuna paluun tehnyt Daniel Sturridge tuo valtavan itseluottamusboostin joukkueelleen. Varsinkin, koska maalinteko on ollut tervanjuontia punaisille.

Neil Lennonin johdolla pelaava Bolton on myöskin saanut korjattua kurssiaan ja Lennonin joukoilla on mahdollisuus taistella play-off -paikoista Championshipissä.

Boltonilta on liuta runkopelaajiaan sivussa. Kiinnostavin kaikista on Emile Heskey, joka valitettavasti ei pue tänään, vaan parantelee takareisivammaansa.

Kesällä MLS:ään siirtyvä Liverpool-kapteeni Steven Gerrard on pelikuntoinen paranneltuaan lihasvammojaan viikonlopun Valioliigakierroksella.

Puoliaika.comin toimitus lähtee pelaamaan ottelua Liverpoolin kautta. Materiaaliero on joukkueilla valtava ja vaikka kotietua on turha vähätellä on vierailija silti täysin suvereeni ennakkosuosikki.

NordicBetin kohdelistalta poimimme Liverpoolin 2. maalin voiton kertoimella 2.39. Maltillisemman voiton ennakoijille suosittelemme kokeilemaan Bolton +1 ja siihen merkiksi X. Tällä kerrointa 3.70.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here