Puoliaika.com ennakko: BATE – FC Barcelona

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Mestarien liigassa E-lohkoa johtava FC Barcelona matkustaa Valko-Venäjälle lohkossa kolmantena olevan BATE Borisovin vieraaksi. Ottelu käynnisty kello 21.45 ja voit nähdä sen suorana lähetyksenä Viaplay-palvelusta.

Valko-Venäjän Valioliigaa suvereenisti johtava BATE voitti kenraaliharjoitusottelussaan peräpäässä etenevän Vitebskin vieraskentällä lukemin 0-2.

FC Barcelona puolestaan murskasi alemman keskikastin Vallecanon peräti 5-2. Barcelonan brassitähti Neymar teki ottelussa neljä maalia ja hän nousi La Ligan maalipörssin kärkeen.

BATE onnistui edellisessä Mestarien liiga -ottelussaan ehkä hieman yllätyksellisesti kukistamaan avausottelussaan pisteen Barcelonalta raapineen AS Roman kotikentällään 3-2. BATE:n 24-vuotias serbialaispelaaja Filip Mladenović teki ottelussa kaksi maalia. Hyökkääjä Vitaliy Rodionov on joukkueen paras maalintekijä kotimaan pääsarjassa yhdeksällä maalilla.

FC Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messi on yhä loukkaantuneena. Ilman Messiä pelannut Barca onnistui edellisellä Mestarien liiga -kierroksella nousemaan voittoon Leverkusenia vastaan. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana Sergi Roberto iski tasoituksen ja Luis Suarez pamautti voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman maailmanluokan viimeistelyllä.

Leverkusenia vastaan sekä edellisessä Vallecano-ottelussa Messin paikan oikealta laidalta otti hyökkääjä Sandro Ramirez. Vaihtoehto Ramirezin pelipaikalle on myös Munir El Haddadi.

Barcelonan ja BATE:n yhteinen historia on valko-venäläisten kannalta surullista luettavaa. Joukkueet kohtasivat samassa Mestarien liigan alkulohkossa vuonna 2011 ja Barcelona voitti molemmat ottelut yhteismaalein 9-0 (4-0 & 0-5).

Ottelun käsikirjoitus tulee olemaan se, että BATE lähtee ottelun tiiviin puolustuspelaamisen kautta ja pyrkii iskemään vastaan yksittäisillä vastahyökkäyksillä. BATE:n iskupaikat ovat myös erikoistilanteissa, sillä Barcelonan puolustuksella on ollut niissä tällä kaudella suuria vaikeuksia. Barcelona tulee pitämään palloa ja se saa luotua riittävän kliiniset maalipaikat vaikka väkisin.

Barcelonan hyökkäyskalusto on Suarezin ja Neymarin johdolla tällä hetkellä lyömättömässä vireessä, joten isomaalinen vierasvoitto ei olisi kovinkaan suuri yllätys. Saako BATE kuparisen rikki?

Toimitus poimii Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Barcelona voittaa 1. puoliajan @ 1,75
  • Yli 3,5 maalia @ 2,40
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here