Puoliaika.com ennakko: Barcelona – Real Madrid

logo-liga-bbva-azul

Se on taas täällä, El Clasico!

Pisteen päässä FC Barcelonasta oleva Real Madrid saapuu Camp Noulle kauden tärkeimpään otteluun. Real Madridin vire on alkanut löytymään, kun Sergio Ramos ja Luka Modric ovat taas palanneet kokoonpanoon. Tänään on kuitenkin luvassa erittäin tiukka mittari Madridilais-joukkeelle, sillä FC Barcelona on ollut kenties vuoden 2015 paras seurajoukkue. Tätä ottelua on vaikea hypettää liikaa, joten jätetään se sivuun ja keskitytään nyt muutamiin seikkoihin joihin uskomme ottelun ratkeavan.

Kotijoukkue Barcelona lähtee otteluun hyvällä mielellä, vaikkakin joukkue ei tehnyt kuin yhden maalin Cityä vastaan keskiviikkona, niin muuten Katalonialaisten esitys Lionel Messin johdolla oli vallan erinomainen. Barcelonan peli on alkanut löytyä ja heidän joukkueen mentaliteetti on todella hyvällä tasolla tällä hetkellä. Real Madrid puolestaan on alkanut selättämään omaa huonoa virettään, suurena apuna on toiminut Ramosin ja Modricin paluu. Modric on kenties Realin tärkeimpiä pelaajia, hän pitää tempoa, rakentaa peliä ja osaa itsekin viimeistellä. Toimituksen mielestä Modric onkin Cesc Fabregasin rinnalla kenties maailman parhaita keskikenttä-pelaajia.

Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo on tietenkin monien huulilla. Ronaldon heikohko startti tähän vuoteen on puhuttanut monia, kuten myös Lionel Messin ilmiömäinen startti uuteen vuoteen. Oli vire mikä tahansa näillä miehillä, molemmat syttyvät otteluun aivan varmasti. Messi on noussut viime aikoina pinnalle loistavien harhautusten muodossa, jotka ovat lähes kaikki olleet mallia nutmeg, eli se nöyryyttävintä mitä voit kokea, puikot. Ronaldon viime esitykset ovat olleet piristävämpään päin, Ronaldo alkaa saamaan peliään jälleen kohdilleen, vaikkakin media keskittyy enemmänkin hänen ei-niin pelilliseen antiin, esimerkkinä kiukuttelu tuomarille, kun pitäisi juhlia oman joukkueen maalia.

The Ottelu itse,  tulee olemaan varmasti vauhdikas. Toivomme, että ei nähdä enää näitä ”dirty clasicos”-tyylisiä juttuja joissa kavereita ajellaan rikki tahallaan, koska mestaruusjahti on niin kova. Tänään pelataan Barcan hallinnan kautta peliä, kun Real iskee vastaan, se tekee sen varmasti vaarallisesti. Real Madridin ylivoima erikoistilanteissa, nopeudessa, vastaiskuissa ja jostain kumman syystä, he lähtevät altavastaajina otteluun. Rehellisin tulos tähän ottelun olisi 3-3, niin kukaan ei pahoita mieltään ja kaikki vain nauttivat tästä yhdestä jalkapallon mahtavimmasta tapahtumasta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here