Puoliaika.com ennakko: Barcelona – Atletico Madrid

Puoliaika.com ennakko: FC Barcelona - Atletico Madrid

Katalaanijätti FC Barcelona kohtaa Atletico Madridin Copa del Reyn neljännesfinaalin ensimmäisessä osassa.

 

Barcan ja Atleticon tiet kohtaavat lyhyen ajan sisällä toiseen otteeseen. Tällä kertaa kyseessä on Espanjan Cup-kilpailun, eli Copa del Reyn neljännesfinaali ja sen ensimmäinen osaottelu.

Edellisellä kierroksella Barca tiputti piskuisen Elchen maalierolla 9-0 (5-0, 4-0). Tällä kierroksella vastaan asettuukin Atleti. Atletico kohtasi Realin valkopaidat Madridin keskinäisissä, josta valkopunaiset etenivätkin hienosti jatkoon 4-2 yhteistuloksella (2-0, 2-2).

Neljän ottelun voittoputkessa oleva Barcelona on saanut otteisiinsa ryhtiä Real Sociedad -ottelun shokkitappion jälkeen. Neljä voittoa ja 16 tehtyä maalia on vakuuttava kunto. La Ligassa katalaanit ovat enää pisteen päässä Real Madridista. Viikonloppuna kaatui vieraissa Deportivo näytöstyyliin 4-0.

Atletico on puolestaan kohdannut viimeisen neljän ottelun aikana kahdesti Realin ja liigassa se kävi Barcan vieraissa, mutta silloin kotijoukkue oli tyly isäntä viihdyttävän ottelun jälkeen. Pisteet jäivät Camp Noulle 3-1 lukemin. Atleticon tekeminen on silti hyvällä mallilla, koska se hoitaa yleensä ns. helpommat pelit voitokkaasti. Viikonloppuna jalkoihin jäi Granada.

Cup-kilpailuissa ensimmäinen osa on usein tasaväkinen. Atleticon valmentaja Diego Simeone lähtee taatusti hakemaan ottelusta tasapeliä, jolloin ratkaisu siirtyisi Atleticon kotiotteluun Vicente Calderonille. Barcan on pakko yrittää ratkaisua ja kuroa pientä kaulaa ennen ratkaisevaa toista osaa. Rotaatiota ja avainpelaajien lepuutuksia tullaan varmasti jossain määrin näkemään.

Puoliaika.comin toimitus lähtee ennakoimaan tasaista peliä, jossa risti on hyvin lähellä oikeaa merkkiä. Illan vetohakumme NordicBetin kohteessa on silti Barcelona -1 ja merkiksi X. Luotamme kotijoukkueen yhden maalin voittoon. Kerrointa tulee mukavasti 3.60.

Edellinen artikkeliVideo:Parhaat memet Terry-Sterling -taklauksesta
Seuraava artikkeliVideo: TOP 5 brittifutaajat Amerikassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän