Puoliaika.com ennakko: Atletico Madrid – Real Madrid

logo-liga-bbva_1xdmqh52jn54k12s5aa26x2i1tTiukka iltapuhde Los Blancosin miehillä edessä Madridin derbyssä.

Real Madrid saa otteluun takaisin pelikiellosta vapautuneen Cristiano Ronaldon. Mies oli kaksi peliä sivussa lyötyään vastustajaa naamaan.

Real Madridin historia ei viime aikoina ole Atleticoa vastaan kovin kummoinen. Viimeksi Real voitti Atleticon Mestareiden liigan finaalissa. Sen jälkeen tilastot ovat olleet Atleticon puolella, sillä Cholo Simeonen joukkue on voittanut kolmesti ja pelannut kahdesti tasan.

Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, oli ottelu tuhlaajapojan paluu enemmän kuin tervetullut, sillä Fernando Torres iski kaksi maalia Realin verkkoon. Molemmat aloitusvihellyksen jälkeen alle minuutissa.

Realilla on kokoonpanossa enemmän mietittävää, sillä Sergio Ramos, Pepe ja James Rodriguez ovat loukkaantumisten takia poissa. Marcelo otti varoitustilin tåyteen, joten hänkin missaa tämän kohtaamisen.

Ottelussa on odotettavissa maaleja, joten over 2,5 on varma kohde. Tähän Nordicbet tarjoaa kertoimeksi 1.83.

Toinen kohde joka on mielenkiintoinen kohde seurata peliä katsoessa on keltaisten korttien määrä. Derbyt ovat tunnetusti kuumia pelejä, joten over 6,5 korttia kertoimella 1.65 viehättää, mikäli aikoo seurata peliä.

Koska peli tulee oleemaan rikkonaista, niin on odotettavissa paljon vapareita, jotka Ronaldo ampuu. Uskommekin, että mies tekee vähintään yhden maalin tänään. Tämä saa kertoimeksi 2.15.

Siinä on muutama mielenkiintoinen kohde seurattavaksi mikäli aikoo katsoa peliä livenä.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here