Puoliaika.com ennakko: Atletico Madrid – FC Barcelona

Atletico Madrid - FC Barcelona - Puoliaika.com

atleticomadrid_fcbarcelona_puoliaika.com

 

Atletico Madrid isännöi Copa del Reyn neljännesfinaalin paluuottelussa FC Barcelonaa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Viime viikolla seurat kohtasivat Barcelonan kotipyhätössä, legendaarisella Camp Noulla. Avausosa jätti ratkaisun täysin avonaiseksi tämän illan otteluun.

Ottelu ratkesi Lionel Messin myöhäisellä 1-0 voittomaalilla, jonka turvin katalaanit lähtevät pienimmällä mahdollisella plusmerkkisellä edulla Vicente Calderonin noidankattilaan.

Viime kaudella kaksikon kohtaamiset olivat räiskyviä vääntöjä, joiden huipennuksena Atletico varmisti La Ligan mestaruuden Camp Noulla. Tällä kaudella seurat ovat kohdanneet kahdesti, joissa molemmissa Barca on vienyt voiton. Liigassa 3-1 ja cup-kierroksen avauksessa lukemin 1-0.

Illan ottelusta on syytä odottaa jälleen erittäin tasaista vääntöä. Barcelonalla on iso etu otteluun, koska se onnistui nollaamaan Atleticon yritykset iskeä ratkaisevan tärkeä vierasmaali.

Diego Simeonen Atletico on varmasti jälleen kerran huippumotivoitunut kohtaamaan Barcan tähdet. Liigapelissä puolustajat ottivat Neymarin todelliseksi silmätikuksi. Brassijonglöörille tehtiin selväksi, ettei Atleti-puolustus tule antamaan tuumaakaan periksi ja jaloille tullaan surutta miehen temppuillessa.

Barcan pelejä ennakoidessa on aina jätettävä pieni kysymysmerkki päivän kunnolle. Jos pelaaminen klikkaa täydellisesti, voi Barcan mylly nöyryyttää ja silputa vastustajan jauhelihaksi.

Silti on vaikea uskoa Atleticon taipuvan nykykunnossaan omassa kotipyhätössään täydelliseen siltaan. Sen sijaan kentälle tullee huippumotivoitunut ja tiiviin joukkupelaamisen ja puolustuksen kautta taisteleva ryhmä, jonka ratkaisukyky on myös erittäin potentiaalinen.

Puoliaika.comin toimitus ennakoi jälleen kerran vähämaalista ottelua näiden kiistakumppanin kohdatessa. NordicBetin kohteessa haemme 1-1 tasapeliä kertoimella 5.55 ja sidebettinä under 2.5 maalia kertoimella 1.85.

Edellinen artikkeliVideo: Diego Costa sikaili jo 18-vuotiaana
Seuraava artikkeliKooste: Atletico Madrid – Barcelona

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän