Puolan matsista visio Tuplaukseen

Puolan ja Slovakian välisestä kohtaamisesta poimittiin pelivalinta Tuplaukseen, joka startataan tänäkin maanantaina Single-vedolla.

Veikkauskisa jokaiseen Huuhkajien peliin: 500€ palkinto + Huuhkajien pelipaita!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tässä E-lohkon ottelussa on vain yksi suosikki ja se on tietenkin Puola. Joukkue kasaantuu hyvin pitkälti kolmen tähtipelaajan ympärille, kun Wojciech Szczesny, Piotr Zielinski ja Bundesliigassa 40 maalin haamurajan rikkonut Robert Lewandowski kannattelevat puolalaisia.

Slovakia on toista kertaa peräkkäin EM-skaboissa ja helppo lohkovaihe ei ole tiedossa. Altavastaajan asemahan ei luonnollisesti hassumpi tilanne ole ja ei slovakkeja ei tule aliarvioida liikaa. Tuore Scudetto-voittaja Milan Skriniar on ehdottomasti joukkueen suurin starba, mutta hänen lisäkseen tunnetut nimet ovat varsin harvassa.

Kuten ennakkoasetelmat antavat suuntaa, on helppo lähteä loikkaamaan Puolan kelkkaan Tuplauksessa. Toivotaan kuitenkin, ettei Lewandowski ja kumppanit liikaa tänään pääse irti. Isketään puolalaisten voiton kylkeen nimittäin kevyehkö underi ja uskotaan siihen, että slovakialaiset pyrkivät pitämään oman alakertansa varsin tiiviinä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here