Puoilaika.com otteluennakko: Saksa – Englanti

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Saksa ja Englanti kohtaavat tänään valmistavassa harjoitusottelussa toisensa. Pelipaikkana on Dortmundin kotikenttä, Signal Iduna Park.

Englanti haastaa tänään Saksan valmistavassa harjoitusmaaottelussa ennen MM-karsintaottelua Liettuaa vastaan. Saksa puolestaan kohtaa Azerbaijanin vieraissa sunnuntaina.

Molemmat joukkueet johtavat omia lohkojaan. Englannilla on kahden pisteen johto Sloveniaan ja Saksa on peräti viisi pistettä Pohjois-Irlantia edellä. Molemmat joukkueet etenevät todennäköisesti vuonna 2018 pelattaviin MM-kisoihin.

Kumpikin joukkue hioo varmasti illan ottelussa viimeisteleviä taktiikoita ennen viikonlopun oikeita otteluita. Todennäkösesti molemmat maat lähtevät otteluun parhaalla kokoonpanolla aluksi ja toisella puoliajalla nähdään vaihtoja, jotka tuovat vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia kentälle. Tässä Saksa on Englantia edellä, sillä heillä on huomattavasti laajempi materlaali kuin Englannilla.

Molemmilla joukkueilla on muutamia poissaoloja. Saksalta puuttuu loukkaantumisten vuoksi Manuel Neuer, Mesut Özil, Mario Gomez, sekä Julian Draxler. Maaliin Saksalla astelee Barcelonaa edustava Marc-Andre ter Stegen.

Englannilta puuttuu mainitsemisen arvoisista pelaajista varmuudella Phil Jones, sekä todennäköisesti Kyle Walker. 

On vaikea nähdä, että Englanti tästä ottaisi voittoa Neuerin poissaolosta huolimatta ja tästä syystä poimimme seuraavat kohteet Betssonin listalta illan otteluun:

Saksa @1.69

Yli 2,5 maalia @1.78

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.72

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!