Teemu Pukki laukoi tärkeän voittomaalin Norwichille keskiviikkoiltana pelatussa Mestaruussarjan ottelussa.

Norwich kaatoi kotikentällään Preston North Endin numeroin 2-0 (1-0). Pukki pamautti voitto-osuman 80. minuutilla kauniilla ja tarkalla laukauksella oikeaan alapesään. Alexander Tettey viimeisteli loppulukemat 87. minuutilla.

Voitto oli joukkueelle kauden ensimmäinen Mestaruussarjassa, kun joukkue on kerännyt neljästä ottelustaan nyt neljä sarjapistettä. Norwichin seuraava sarjamatsi on heti lauantaina kotikentällä, kun vastustajakaksi saapu Leeds United.

28-vuotias suomalaishyökkääjä on tehnyt nyt kaksi sarjamaalia. Hän osui myös viikko sitten Liigacupissa.

Pukki tekee voittomaalin Norwichille

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Aladivaripelaaja laukoi fantastisen maalin takavasaralla yläpesään