Teemu Pukki maalasi jälleen Valioliigassa, kun Tottenhamin verkko heilui keskiviikkoiltana. Norwichille silti niukka tappio.

Tottenham kaatoi kotikentällään Norwichin numeroin 2-1 (1-0) Valioliigassa keskiviikkoiltana. Dele Alli vei Tottenhamin johtoon 38. minuutilla ja näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

29-vuotias maalitykki Teemu Pukki tasoitti rankkarista 70. minuutilla! Kyseessä oli Pukille jo kauden 11. osuma. Tottenham kuitenkin nousi vielä kotivoittoon 79. minuutilla Son Heung-minin maalilla.

Norwich jatkaa sarjajumbona 17 pisteellä. Ylemäpänä olevilla Watfordilla, Bounemouthilla ja West hamilla on kaikilla 23 pistettä.