PSG voitti Ranskan cupin – Finaalissa kaatui Marseille

PSG voitti Ranskan Cupin selvin numeroin, kun finaalissa pariisilaiset voittivat Marseillen 4-2.

Maalinteon aloitti PSG pelin toisella minuutilla, kun Blaise Matuidi vei joukkueensa johtoon. Marseillen Florian Thauvin tasoitti pelin vartin pelin jälkeen. Toisella puoliajalla PSG meni menojaan ja 47´minuutilla Zlatan Ibrahimovic laittoi pilkulta pallon maaliin. Tästä noin 10 minuuttia ja Edison Cavani lisäsi johdon 3-1 Zlatanin syötöstä.

Zlatan löi viimeisen naulan arkkuun, kun taiteili 4-1 maalin ottelun lopussa. Marseille sai hieman lohtua, kun Michy Batshuayi kavensi ottelun 4-2.

Viimeisen pelin PSG:n paidassa pelannut Zlatan Ibrahimovic oli taas pelin juhlituin ja sai seisovat aplodit koko stadionilta ottelun jälkeen.