PSG kohtaa liiganousijan – Katso Ligue 1 pelejä suorana streamina

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Euroopan huippusarjat palaavat tauolta vihdoinkin! Audi Cup, International Champions Cup ja muut kauden avaavat harjoitusturnaukset alkavat olla pikku hiljaa taputeltu ja vihdoin maailman futisfanit pääsevät nauttimaan itse asiasta tosipelien muodossa.

Alkavalla futiskaudella NordicBetin livestream-palvelu kattaa jo Euroopan lähes kaikki kansalliset kärkisarjat, Valioliigaa lukuunottamatta. Viikonlopun aikana pääsee seuraamaan muun muassa Englannin Championshipin alkua sekä Ranskan Ligue 1 starttia.

Viikonlopun varmasti kiinnostavin ottelu nähdään hurjasti vahvistuneen Paris Saint Germainin ja Amiensin välillä. Kaikki katseet kohdistuvat ottelussa tuoreeseen, maailman kalleimpaan jalkapalloilijaan, Neymar da Silva Santos Júnioriin. Joko Neymar pelaa ensimmäisen ottelunsa sinipunaisissa, vai annetaanko brasilialaisen harjoitella joukkueen mukana ennen tositoimia?

PSG:n kausi alkaa jokatapauksessa helpolla ottelulla, kun sarjanousija koittaa yllättää pariisilaiset. On tosin todella vaikea nähdä, että kohtalaisen preseasonin pelannut PSG kaatuisi kolmessa viimeisessä ottelussa pisteittä jääneen Amiensin käsittelyssä.

Kotijoukkue haluaa varmasti aloittaa vahvasti, sillä viime kauden toinen sija oli todella suuri farssi PSG:lle. Nyt he ovat ilmoittaneet, että mikään muu kuin mestaruus ei kelpaa.

Poimimme otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

  • Kotivoitto + 3,5 maalia @1.95
  • 1. puoliaika yli 1,5 maalia @1.92

 

NordicbetSiirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Katso ottelu livenä NordicBetin sivuilta: https://www.nordicbet.com/fi/livebet

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!