PS Kemin Filip Valencic siirtyy HJK:hon

 

filip_jj_620PS Kemin tähtihyökkääjä Filip Valencic siirtyy Helsingin Jalkapalloklubiin loppukauden ja kaksi seuraavaa kautta kattavalla sopimuksella. PS Kemi saa siirrosta merkittävän siirtokorvauksen. Valencic saapui Kemiin viime vuoden elokuussa pelaten 32 ottelua Kuninkaissa ja viimeistellen 13 maalia. Kemissä onkin voitu ylpeänä seurata miehen räjähdysmäistä nousua Veikkausliigan tähtipelaajien joukkoon ja nyt miehen on tullut aika siirtyä urallaan eteenpäin.

Kemistä lähtee Valenciin lisäksi myös toinenkin pelaaja. 12 ottelua PS Kemissä pelannut ja niissä neljä maalia viimeistellyt Jussi Aalto siirtyy takaisin kotiseuduilleen siviilityön pariin.

HJK hankki riveihinsä myös toisen hyökkääjän. Norsunluurannikolta kotoisin oleva Jean-Jacques Bougouhi on siirtyy HJK:hon Venäjän liigasta, jossa hänen seuransa on ollut Ural Yekaterinburg. Ranskankielisen hyökkääjän vahvuutena on räjähtävä voima ja teknisyys. HJK:n ja Bougouhin sopimus on kuluvan kauden loppuun ja sisältää option kaudesta 2018.

– Sekä Filip että Jean-Jacques tuovat ihan uudenlaisia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseemme. Valenčič pystyy pelaamaan monia rooleja hyökkäyspäässä ja hänellä on tältä kaudelta erinomaiset tehot Veikkausliigassa. Hänen aseenaan ovat tempokuljetukset ja vahva vasuri. Bougouhi omaa puolestaan hyökkääjälle vaarallisen yhdistelmän räjähtävää fyysistä voimaa ja teknisyyttä.

– Kausi on jo pitkällä. Pelitapamme on muotoutunut ja joukkue pelaa hyvin. Molempien uusien pelaajien on osoitettava sopeutumiskykyä meidän peliimme ja joukkueeseemme. Toisaalta katsomme jo pitemmällekin eli ensi kauteen, summaa päävalmentaja Mika Lehkosuo sopimusuutisia.

Lähde: HJK:n ja PS Kemin verkkosivut

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!