Portugali tiukasti kiinni kisapaikassa

B-lohkossa alkaa olla nämä EM-karsinnat paketissa, paria ottelua lukuun ottamatta. Ukraina on jo varmasti jatkossa, mutta Portugali ja Serbia tappelevat vielä toisesta pääsylipusta lopputurnaukseen. Otetaan tarkasteluun Portugalin reissu Luxemburgiin.

Lohkon toisessa matsissa Serbia kohtaa kotonaan Ukrainan. Serbia on laskettu suosikiksi tähän matsiin, mutta Portugalille riittää se, että he hoitavat täyden pistepotin Luxemburgin reissulta. Luxemburg on näissä karsinnoissa kerännyt pisteitä pelkästään lohkojumbo Liettualta.

Portugalilla on alla hurjalukuinen 6-0 voitto Liettuasta. Tässä matsissa Cristiano Ronaldo pääsi väläyttelemään maalivirettään, sillä herra painoi hattutempun vieraiden verkkoon. Luxemburgilla oli sen sijaan reissu Serbiassa. Siellä oli lähellä jopa yllätyspisteet, mutta serbit lopulta veivät matsin numeroin 3-2.

Aiempi maiden keskinäinen näissä karsinnoissa pelattiin Portugalin maaperällä. Tällöin loppulukemat 3-0 takasivat täydet pisteet Portugalille. Maalinteosta tällöin vastasivat Ronaldon lisäksi Bernardo Silva ja Gonçalo Guedes.

Portugalilla on siis kaikki pelissä, joten tässä matsissa hallitseva Euroopan mestari ei lähde löysäillen liikkeelle. Vaikka Luxemburg on ajoittain esittänyt pirteitä otteita, on tasoero valtaisaa. Parin maalin tasoitus kelpaa lapulle mainiosti.

Pelivihje: Portugali -2 (1.92 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Rive vietiin ansaitusti suihkuun!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here