Portugali suoritti ylijuoksun – Ronaldon korvaaja Ramos teki hattutempun

Goncalo Ramos oli tikissä latomalla pari häkkiä.

Qatarin MM-kisojen neljännesvälierissä nähtiin Portugalin vakuuttava näytös, kun Sveitsi joutui pesukoneeseen.

Portugali murjoi Sveitsin tennisnumeroin 6-1 (2-0) MM-kisojen neljännesvälierissä tiistai-iltana Lusailissa, Qatarissa.

Portugalin kapteeni ja legenda Cristiano Ronaldo oli pudotettu penkille tähän tärkeään jatkomatsiin. Tuo ratkaisu ei näyttänyt vaikuttavan ainakaan negatiivisesti, sillä Portugali oli avausjaksolla hurjalla pelipäällä.

Ronaldon tilalle avaukseen nostettu 21-vuotias Goncalo Ramos oli ottelun hahmo tehoilla 3+1! Nuorukainen pamautti upealla kudilla 1–0-osuman 17. minuutilla.

Ja lisää tuli 33. minuutilla, kun Bruno Fernandesin loistava kulma tavoitti Pepen pään, 2-0. Hieno puskumaali parin kuukauden päästä 40 vuotta täyttävältä topparilegendalta!

Ramos tyylittelee hattutempun

Ylijuoksu jatkui toisella jaksolla. Heti 51. minuutilla Ramos viimeisteli illan toisellaan lukemiksi 3-0. Portugali suoritti loisteliaan hyökkäyksen, jonka päätteeksi Ramos syötti pallon Raphael Guerreirolle, joka pamautti pallon maalin kattoon, 4-0.

Sveitsi sai tehtyä kavennusmaalin 58. minuutilla, kun Manuel Akanji ohjasi pallon maaliin kulmapotkusta, 4-1. Sitten 67. minuutilla Ramos kruunasi iltansa viimeistelemällä hattutempun, 5-1! Vaihtomies Rafael Leao teki vielä lisäajalla loppunumeroiksi 6-1.

Portugali kohtaa puolivälierissä kisojen yllättäjämaa Marokon lauantaina 10. joulukuuta.