Veikkausvihje: Porto varmistaa tänään lohkovoiton

Veikkausvihje

Päivän veikkausvihje tulee Mestarien Liigan D-lohkosta, jossa lohkoa johtava Porto kohtaa kotonaan kakkosena majailevan Schalken.

Lohkon tilanne

Porto johtaa lohkoa 4 kierroksen jälkeen 10 pisteellä ja heillä on mahdollisuus varmistaa lohkovoitto nappaamalla illan ottelusta kolme pistettä. Lohkovoitto on ehdottomasti helpompi varmistaa tänään kotiottelussa, kuin viimeisellä kierroksella, jolloin portugalilaisjoukkue matkustaa hankalaan vieraspeliin Turkkiin.

Schalke on hyvissä asemissa lohkokakkosena 8 pisteellä, turvallisen 4 pisteen päässä lohkokolmosesta Galatasaraysta. Schalkelle riittää jäljellä olevista 2 ottelusta 2 pistettä varmistamaan jatkopaikan. Saksalaiset kohtaavat viimeisellä kierroksella kotonaan lohkon heittopussin Lokomotivin, joten vaikka tänään pisteitä ei kotiin viemisiksi tulisikaan, on joukkueen jatkopaikka enemmän kuin lähellä.

Kuntokäyrät

Porto johtaa kotoista Portugalin sarjaa ja joukkue on voittanut kahdeksan edellistä otteluaan kaikki kilpailut mukaan luettuna. Näistä otteluista 7/8 on päättynyt Porton vähintään 2 maalin voittoon. Mestarien Liigassa joukkueella on kasassa 3 voittoa ja vierastasapeli nimenomaan Schalken vieraana.

Schalkella tämä kausi on sen sijaan sujunut vähemmän mairittelevasti. Joukkue majailee Bundesliigassa sijalla 14/18 ja etenkin vieraspelit ovat olleet Schalkelle vaikeita: Kuudesta Bundesliigan vieraspelistä saldona on 1 voitto, 1 tasapeli ja 4 tappiota. Mestarien Liigassa joukkue on pelannut kuitenkin hyvin – 2 voittoa heikoista Galatasaraysta ja Lokomotivista sekä tasapelit Galatasarayta ja Portoa vastaan.

Edellinen kohtaaminen

Joukkueet kohtasivat lohkon ensimmäisellä kierroksella Saksassa, jolloin pisteet tasattiin lukemin 1-1. Ottelu oli melko tasainen, pallonhallinta oli vieraille 43-57 ja maalintekoyritykset kirjattiin 10-10. Portugalilaiset missasivat yhden rangaistuspotkun ottelussa.

Veikkausvihje

Uskomme paremmassa vireessä olevan kotijoukkueen antavan kotiyleisön edessä kaikkensa varmistaakseen lohkovoiton jo tänään. Vieraiden ei ole pakko lähteä taistelemaan tänään pisteistä vaikeassa vierasottelussa, vaan he voivat halutessaan ottaa tänään rauhassa ja säästää paukkuja viikonlopun Bundesliigaotteluun ja ensi viikon tärkeään Mestarien liigan kotiotteluun.

Lapulle tänään siis kotivoitto kertoimella 1.91. Markkinoiden parhaat kertoimet tarjoaa jälleen Coolbet. 

Täältä voit katsoa kaikki päivän UCL-kertoimet.

Coolbetin bonukset uusille asiakkaille

Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä Coolbetille, niin nyt on mahtava tilaisuus avata tili. Coolbet tarjoaa tällä hetkellä kaksi eri talletusbonusta uusille asiakkaille:

  • Talleta 10 € – Saat 50 € pelirahaa!
  • Talleta 10 € – 150 €, niin Coolbet tuplaa talletuksesi!

Lue lisää tarjouksista täältä.


Katso myös: AS Roman hyökkääjältä huvittava maalipaikan tuhlaus

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here