PK-35 Vantaa kohtaa mielenkiintoisen divariseuran: ”Olisi Kakkosessakin kärkikahinoissa”

Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Myyrmäen jalkapallostadionilla. Sarjanousija on esiintynyt alkukauden otteluissa pirteästi. Kuva: www.pk35vantaa.fi
Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Myyrmäen jalkapallostadionilla. Sarjanousija on esiintynyt alkukauden otteluissa pirteästi. Kuva: www.pk35vantaa.fi

Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi noussut PK-35 Vantaa kohtaa mielenkiintoisen vastustajan, kun se kohtaa harjoitusottelussa Kolmoseen täksi kaudeksi nousseen FC Legirus Interin. Ottelu pelataan tiistaina 8.3. klo 20.00 alkaen Korson Legirus Arenalla.

FC Legirus Inter on kotimaisessa jalkapallossa uusi tulokas, sillä viime kausi oli seuran ensimmäinen Suomen aikuisten sarjoissa. Venäläisomisteisen FC Legirus Interin pietarilainen emoseura on perustettu vuonna 2012. Suomeen seura jalkaantui vuonna 2014, jolloin se rakennutti Korsoon oman jalkapallohallin, joka kantaa nimeä Legirus Arena.

FC Legirus Interin päävalmentajana toimii muun muassa futsalin seurojen Euroopan-mestaruuden voittanut espanjalainen Tito García Sanjuan.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi kertoo seuran verkkosivuilla, ettei tiedä illan vastustajasta juurikaan mitään.

– Olen kuullut muutamilta ihmisiltä, että FC Legirus Inter olisi Kakkosessakin kärkikahinoissa. Heillä on varmasti hyviä ja taitavia pelaajia. He pelaavat vähän alempana, mutta pitää ymmärtää, että he haluavat sieltä koko ajan ylöspäin. Toivottavasti saamme hyvän pelin, Kuqi sanoi PK-35:n verkkosivuilla.

– Tässä vaiheessa ei ole kuitenkaan tarkoitus ottaa vastustajasta selvää. Ainoastaan oma pelaamisemme ja harjoittelumme on tärkeää, Kuqi painotti.

FC Legirus Inter aloitti viime kaudella pelinsä Uudenmaan Nelosessa ja nousi näytöstyyliin sarjaporrasta ylemmäs. Joukkue oli sarjassaan ylivoimainen, sillä korsolaiset voittivat 20 pelistään 18 ja pelasivat kaksi tasan. FC Legirus Interin maalieroksi kirjattiin kauden päätteeksi hurja 141-9. Ennakkoarvioiden mukaan korsolaisjoukkue lukeutuu myös Kolmosessa sarjan kiistattomiin nousijasuosikkeihin.

FC Legirus Inter on pelannut tänä vuonna jo kaksi virallista ottelua Suomen Cupissa. Korsolaisryhmä aloitti cup-taipaleensa kilpailun toisella kierroksella kaatamalla Kolmosessa pelaavan Tuusulan Palloseuran selvin 8-lukemin. Kolmannella kierroksella FC Legirus Inter kaatoi niin ikään samalla sarjatasolla pelaavan Laajasalon Palloseuran maalein 8-0.

Korsolaisten tehokkain maalintekijä on ollut cup-otteluissa neljästi osunut Petteri Heikkilä.

FC Legirus Inter – PK-35 Vantaa tänään kello 20.00 Legirus Arenalla.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here