Pirkanmaan derby mukana tuplauksessa

Pirkanmaan derby sekä Hongan ja HIFK:n kohtaaminen Espoossa muodostavat kakkospäivän tuplauksen liuskan.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Haka – Ilves

Pirkanmaan derby palaa liigatasolle! Tänä kalenterivuonna jo kahteen otteeseen pelattu ottelu Hakan ja Ilveksen välillä ratkotaan Tehtaan kentällä Valkeakoskella.

Aiemmat kohtaamiset tältä vuodelta Suomen Cupista ovat menneet tuloksin 1-1 ja 0-1 Hakalle. Tänään Ilves on kertoimissa suosikki, mutta kissapaidat eivät ole varsinaisesti viime aikoina vakuuttaneet.

Isketään lapulle Hakaa tuntuvalla kahden maalin tasoituksella, joten maalilla tuleva vierasvoitto ei edes tätä kohdetta kaataisi. Tasapeli voi olla tänään lähellä totuutta ja Pirkanmaan herruus jää toistaiseksi ratkomatta liigapeleissä.

Honka – HIFK

FC Honka on edelleen ainoa Veikkausliigan joukkue ilman tappioita. Tänään se saa vastustajakseen toisen PK-seudun joukkueen, kun HIFK saapuu Tapiolaan. Honka lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Vaikka Aarhusin vieraana tuli lähdöt UEL-karsinnoista viime viikolla numeroin 5-2, on Hongan puolustus ollut rautaa. Robert Ivanov pelasi toistaiseksi viimeisen ottelunsa Hongan nutussa AGF:ta vastaan, mutta sota ei yhtä miestä kaipaa, enkä pidä Ivanovia missään nimessä korvaamatomana pelaajana alakertaan.

HIFK on ollut viime pelit todella vaisu ja on kolmen ottelun tappioputkessa. Kaksi edellistä tappiota ovat tulleet kaiken lisäksi sarjanousijoille Hakalle ja Tepsille, eivätkä Tähtirinnat saaneet näissä peleissä yhtään maalia kummankaan verkkoon. Ounastellaan tälle tehottomuudelle tänään jatkoa ja molempien joukkueiden maalia ei tässä kohteessa kestä nähdä.

LYÖ VETOA!

”On meidän aikamme ja meidän paitamme” – Huuhkajien uusi pelipaita julkaistu videolla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here