Pikkuhuuhkajien Nicholas Hämäläinen teki debyyttinsä Englannin mestaruussarjassa

qpr_logoQueens Park Rangersin suomalainen Nicholas Hämäläinen teki tänään debyyttinsä lontoolaisten ykkösjoukkueessa. Amerikkalaissyntyinen Hämäläinen on viimeisin Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelannut suomalainen.

FC Dallasista vuonna 2014 QPR:n riveihin siirtynyt ja Pikkuhuuhkajien rinkiin kuuluva Nicholas Hämäläinen pääsi kentälle 81. minuutin kohdalla Championshipin vierasottelussa Fulhamia vastaan. Hämäläinen tuli heti mukaan otteluun ja loi vierasjoukkueelle paikan hyvällä keskityksellään, jonka jälkimainingeista QPR vaati raivokkaasti rankkaria.

QPR onnistui loppuhetkillä tekemään 2-1 voittomaalin. Kotijoukkue Fulham epäonnistui peräti kahdessa rangaistuspotkussa, joista toinen tuli 90+6. minuutilla. 19-vuotiasta Hämäläistä QPR:ssä valmentaa maineikas hollantilainen Jimmy Floyd Hasselbaink.