Pikkuhuuhkajat kohtaa Saksan – Eurosport televisioi ottelun

Rock n roll
Pikkuhuuhkajat voitti edellisessä EM-karsintaottelussaan Färsaaret Myyrmäen jalkapallostadionilla lukemin 3-0.

Loistavasti kahdella voitolla EM-karsintapelinsä aloittanut Suomen alle-21 vuotiaiden jalkapallomaajoukkue kohtaa Saksan perjantaina 9.10. Suomen aikaa kello 19.00. Essenissä pelattavan ottelun livelähetys alkaa kello 18.45 Eurosportilla.

Suomi on aloittanut vahvasti oman urakkansa käynnissä olevissa EM-karsinnoissa ja johtaa omaa lohkoaan. Ensin kaatui Venäjä 2-0 ja sen jälkeen helpohko Färsaaret kaatui lukemin 3-0.

Essenissä Pikkuhuuhkajia isännöivä Saksa on pelannut karsinnoissa vasta yhden ottelun, jossa se päihitti Azerbaidzhanin 3-0.

Saksan rosterista löytyy runsaasti kokemusta Bundesliigasta. Yksi mielenkiintoisimmista nimistä on Bayer Leverkusenia edustava 19-vuotias keskikenttäpelaaja Julian Brandt, joka on viimeistellyt tällä kaudella kaksi maalia Bundesliigassa. Myös Stuttgartia edustava 19-vuotias kärkipelaaja Timo Werner on iskenyt joukkueelleen kaksi häkkiä.

Saksa U21 – Suomi U21 perjantaina 9.10. kello 19.00 (Suomen aikaa)

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here