Pietarsaaressa kotijoukkueen päivä

Pietarsaaressa on tänään kotijoukkueelle kolmen pisteen päivä. Vastakkain ovat FF Jaro ja AC Oulu. Syöksykierteessä oleva AC Oulu jäi jälleen voitotta kotonaan MuSaa vastaan edellisviikolla. Tänään kyytiä tulee pietarsaarelaisilta.

Syöksykierre ei ole liian raju termi kuvailemaan AC Oulun nykytilannetta. Edellisestä kuudesta ottelusta on saldona vaivaiset kaksi pistettä. Päävalmentajaksi palannut Rauno Ojanen ei ole saanut kurssia käännettyä, vaan tilanne on mennyt entistä synkempään suuntaan. Tänään ei tule pisteitä yhtään sen enempää, sillä Jaron pitäisi hoitaa tämä ottelu.

FF Jaron nousuhaaveet elävät edelleen. Mikäli noususta halutaan haaveilla vielä syksylläkin, pitää tämän kaltaiset ottelut hoitaa kolmen pisteen kaavalla. Jaro on pelannut hyvin kotonaan tällä kaudella ja ainoa tappio tuli toukokuussa ylivoimaista sarjakärkeä Hakaa vastaan. Meksikon maisemat täksi kaudeksi Pietarsaaren vastaaviin vaihtanut Jahir Barraza on kotijoukkueen paras maalintekijä seitsemällä osumallaan. Meksikolainen haluaa varmasti myös tänään tehdä tuhojaan Pietarsaaren keskuskentällä.

AC Oulu kertoi ottelun ennakossaan, ettei Alberto Alvarado Morin pelaa tänään. Syynä tähän on kuume. Aiemmin urallaan myös Jaroa edustanut Morin on ollut heikohko tällä kaudella, mutta viime kauden maalikuninkaan panosta hyökkäyspäässä olisi oululaiset varmasti kaivanneet. Myös Aleksi Gullsten on poissa kokoonpanosta, sillä vikkelä laituri treenaa ruotsalaisen IFK Luleån mukana.

Aiemmin tällä kaudella, joukkueet ovat kohdanneet kahdesti kilpailullisissa otteluissa. Keväällä AC Oulu oli vahvempi Pietarsaaressa Suomen Cupin ottelussa Loorents Hertsin, Jere Aallikon ja Pekka Wellingin maaleilla. Ykkösen ottelussa Raatin stadionilla pisteet jaettiin 0-0 tuloksen myötä. Tänään loikataan vahvasti kotijoukkueen kelkkaan, eikä oululaisten pistesaalis tule karttumaan. Jaro haluaa saada Tepsin kiinni ja taistella karsintapaikasta.

Pelivalinta: FF Jaro (1.95 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: KTP ja MyPa vetivät Ykkösessä upean yleisömäärän

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän