23-vuotias Phil Foden nousi sankariksi maanantain ainoassa Valioliigan ottelussa, kun hän painoi kolme maalia Brentfordin verkkoon.

Manchester City kaatoi vieraskentällä Brentfordin numeroin 1-3 (1-1) Valioliigassa maanantai-iltana.

Brentfordin Neal Maupay vei Brentfordin johtoon 21. minuutilla. Cityn Phil Foden kuitenkin tasoitti juuri ennen taukoa. Ja heti tauon jälkeen Foden osui toistamiseen Kevin De Bruynen loistosyötöstä.

Fodenin hieno ilta huipentui 70. minuutilla, kun laittoi pallo reppuun kolmannen kerran, tällä kertaa syöttäjänä oli Erling Haaland. Citylle tärkeä vierasvoitto.

Valioliigan kärjessä on Liverpool (23 ottelua, 51 pistettä). City nousi nyt kakkospaikalle (22 ottelua, 49 pistettä) ja kolmantena on Arsenal (23 ottelua, 49 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Darren Bent tekee yhden oudoimmista osumista ikinä – voittomaali kentälle heitetyn rantapallon kautta