Petteri Pennanen palaa KuPS:iin – julkistusvideona Leijonan luola -parodia

Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka kattaa kauden 2024 ja sisältää option kaudesta 2025.

33-vuotias keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin purettuaan aiemmin tänä vuonna pelaajasopimuksensa Hyderabad FC:n kanssa.

Sopimus julkistettiin hauskalla videolla, jossa viitattiin Leijonan luona -ohjelmaan. Leijonina istui KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman, urheilumanageri ja ex-lentopallotähti Lelu Ojansivu, Puijon Pesiksen hallituksen jäsen Janne-Pekka Pesonen sekä KuPS:n toimitusjohtaja Tomi Erola.

Pennasen tuore sopimus keltamustissa kattaa kauden 2024 ja sisältää option kaudesta 2025.

Oma kasvatin paluu Kuopioon on enemmän kuin iloinen uutinen niin valmennukselle kuin myös seuran kannattajille. Pennanen on pelannut Veikkausliigassa uransa aikana 289 ottelua, joissa hän on tehnyt 57 ja syöttänyt 48 maalia.

Uransa aikana Pennanen on pelannut useita kertoja myös ulkomailla, joista viimeisin oli puolen vuoden reissu Intiassa. Sitä ennen keskikentän taituri on pelannut Hollannissa, Indonesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa.

Petteri Pennanen valitsee KuPS:n

https://twitter.com/KuPS1923/status/1762823841808564529
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lähde: KuPS

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän