Perjantaitriplassa mukana Ranskan ja Belgian pääsarjat

Perjantaitriplassa isketään tällä kertaa kiinni Ranskan ja Belgian pääsarjoihin, joita on molempia tarjolla betsattavaksi yhdet ottelut.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Oostende – Anderlecht

Neljäs ottelukierros Belgian pääsarjasta Jupiler Leaguesta potkaistaan käyntiin perjantai-iltana klo 21:45, kun sarjan heikoimpiin kuuluva KV Oostende isännöi suurseura Anderlechtiä.

Illan isäntä Oostende on tehnyt kolmeen otteluun vaivaisen yhden osuman, Beerschot VA:ta pelatussa kotitappiossa. Pisteitä tilillä on yksi, joka tuli edellismatsin maalittomassa tasapelissä St. Truidenin vieraana.

Anderlechtillä kauden aloitus on ollut aavistuksen pirteämpi, sillä kolmeen matsiin mahtuu voitto ja kaksi tasapeliä. Se on tänään myös ennakkosuosikki matsin voittamaan. Isketään lapulle mojovalla kertoimella kohde, joka osuu mikäli kotijoukkue ei tee maalia. Oostenden tehottomuuden jatkoon riittää uskoa, vaikka Anderlecht ei ole vielä puhdasta omaa päätä pitänytkään.

Lyon – Dijon

Viime viikonloppuna korkattu Ligue 1 saa jatkoa tänä iltana Lyonin ja Dijonin kamppailun merkeissä. Lyonille tämä matsi on kauden ensimmäinen, kun taas Dijonilla on jo ottelu pelattuna. Tästä saldona 0-1 kotitappio Angersille, kun vieraiden Ismael Traore latasi voittomaalin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Lyonilla on takanaan erinomainen taival Mestarien liigassa ja Rudi Garcian ryhmä lähtee taatusti motivoituneena uutta kautta kohti. Lyon on todella suuri ennakkosuosikki matsin hoitamaan ja kotivoittoa isketään liuskalle kolmen kertoimen saamiseksi.

TRIPLAUKSEEN

 

 

Huuhkajat nimetty Nations Leaguen otteluihin Walesia ja Irlantia vastaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here