Perjantainen Triplaus rakennetaan Marseillen varaan

Perjantainen Triplaus rakennetaan Marseillen varaan, jonka lisäksi lapulle poimitaan Portugalin pääsarjaa.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Marseillella on iskun paikka klo 22:00 alkaen Bordeauxissa. Kotijoukkue on haavoittunut niin koronasyistä kuin Afrikan mestaruuskisoistakin. Putoamista vastaan taisteleva jengi saattaakin elää kauden tärkeintä aikaa juuri nyt.

Hyvän kauden pelannut Marseille on Jorge Sampaolin alaisuudessa päässyt mukavaan vireeseen. Erityisesti puolustussuuntaan Les Phocéens on ollut terästä, sillä omiin on uponnut sarjan vähiten maaleja: vain 15. Vastaavasti Bordeauxin sama lukema on 43 maalia omiin.

Kolmannelle sijalla oleva Marseille ei voi näissä matseissa löysäillä, kärkikolmikkoon nimittäin halukkaita riittää. Eiköhän tämä vieraille mene, vaikka yli 1.5 maalin vaatimuksen kaveriksi laittaakin.

Vieraisiin luotetaan myös Portugalissa, jossa lähtökohdat muistuttavat paljon ylempää. Putoamistaistelussa pelaava Santa Clara isännöi hallitsevaa mestaria Sportingia. Voittoputkessa oleva vierasjoukkue on iso suosikki tähän ja lapulle poimitaan yli 1.5 maalia.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän