Veikkausliigassa täysi kierros perjantaina – El Saidilla viimeinen matsi KuPS-paidassa

el saidin matsi täysi kierros perjantaina puoliaika

el saidin matsi täysi kierros perjantaina puoliaika

Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan täysi kuuden ottelun kierros perjantaina. Kuopiossa jätetään ainakin toistaiseksi Veikkausliiga-jäähyväiset taitavalle keskikenttäpelaaja Abdalla El Saidille.

Egyptin MM-ryhmään valittu El Said pelaa perjantaina tällä erää viimeisen ottelunsa KuPS-paidassa, kun vastustajaksi saapuu IFK Mariehamn. El Said on esiintynyt erittäin vahvasti Veikkausliiga-kentillä.

El-Said matkustaa IFK-pelin jälkeen Egyptin maajoukkueen MM-valmisteluleirille, jonka ohjelmassa on kaksi valmistavaa harjoitusottelua (26.5. Kuwait ja 6.6. Belgia). Egypti pelaa ensimmäisen ottelunsa MM-kisoissa perjantaina 15.6. kohdaten Uruguayn.

Tuore Suomen Cupin voittaja FC Inter matkustaa SJK:n vieraaksi. Molempien joukkueiden alkukausi sarjassa on ollut varsin heikko. Kotijoukkue SJK on sarjataulukossa vasta yhdeksäntenä ja joukkue on kerännyt seitsemästä pelaamastaan ottelusta vain seitsemän pistettä.

FC Inter on puolestaan sijalla 11 ja joukkue on kerännyt seitsemästä ottelustaan ainoastaan viisi pistettä. Viime lauantaina kovalla taistelulla saavutettu Cup-voitto saattaa kieliä sitä, että turkulaisnippu hilaa itseään roimasti ylöspäin sarjataulukossa.

Sarjakakkosena majaileva HJK matkustaa Turkuun sarjanousija TPS:n vieraaksi. Kotijoukkue TPS on tällä hetkellä kymmenentenä Veikkausliigassa. Klubi sai todella ikäviä uutisia, kun hyökkääjä Akseli Pelvas loukkaantui viime viikolla pelatussa ottelussa PS Kemiä vastaan. Pelvaksen polvivamma osoittautui vakavaksi ja näin hän joutuu olemaan sivussa loppukauden otteluista.

Täysi kierros perjantaina:

Pe 18.5. klo 18:30 Ilves vs. VPS
Pe 18.5. klo 18:30 TPS vs. HJK
Pe 18.5. klo 18:30 FC Honka vs. PS Kemi
Pe 18.5. klo 18:30 KuPS vs. IFK Mariehamn
Pe 18.5. klo 18:30 FC Lahti vs. RoPS
Pe 18.5. klo 20:00 SJK vs. FC Inter

Kuva: KuPSin Youtube-kanava

— —
Lisää suomalaisuutisia löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here