Peli-idea tiistai-illan huippuotteluun Inter Milan – Barcelona

Tiistain Mestarien liiga -kierroksen helmenä nähdään kello 22.00 alkava huippuottelu Inter Milan – Barcelona. Tässä B-lohkon kärkijoukkueiden kohtaamisessa molemmilla joukkueilla on tavoitteena varmistaa jatkopaikka Mestareiden liigan jatkokierroksille.

Barcelona lähtee tiistai-illan otteluun suosikkina

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kaksi viikkoa sitten Espanjassa. Tuolloin Barcelona hallitsi ottelua selvästi ja voitti lopulta ottelun maalein 2-0. Edellisen ottelun pallonhallintaprosentit olivat 63 % – 37 % kotijoukkueen hyväksi ja laukaukset maalia kohti 11 – 3, niin ikään kotijoukkueelle.

Vedonlyöntiyhtiöt pitävät tälläkin kertaa Barcelonaa suosikkina voittamaan ottelun, vaikka edellisestäkin kohtaamisesta puuttuneen ja loukkaantumisesta yhä toipuvan Lionel Messin pelaaminen ottelussa on epävarmaa.

Lionel Messin sairasloman aikana Barcelonan hyökkäyspelin sieluksi on noussut La Ligan maalipörssiä johtava Luis Suarez. Suarez on kahdessa edellisessä ottelussa iskenyt peräti 5 maalia vastustajien verkkoon: Viime ottelussa Vallecanoa vastaan uruguaylaishyökkääjä teki 2 maalia ja edellisviikonlopun El Clasicossa Real Madridia vastaan Suarez paukutti hattutempun.

Suarezilta odotetaan tiistai-iltanakin maaleja ja niille odotuksille perustamme myös päivän peli-ideamme: Luis Suarez tekee maalin. Kerroin kirjoitushetkellä 2.17.

Jos et vielä ole Coolbetin asiakas, niin voit tehdä Suarezin maalilla vielä paljon suuremman tilin! Lue alta lisää.

Näin Coolbetin uusi asiakas muuttaa 10 euron panoksen yli 100 euroksi:

  1. Rekisteröidy Coolbetille tästä linkistä ja talleta 10 € käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö 50 € vetoa Suarezin maalin puolesta kohteeseen ”Tekee ottelussa maalin”.
  4. Kerroin Suarezin maalille on tällä hetkellä 2.17, joten jos hän tekee maalin, voitat 50 euron panoksella 108,50 euroa.
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here