Klassikkovideo: Pelaaja estää ylimielisesti vaparia – saa kunnon sukituksen Mestaruussarjassa

Englannin Mestaruussarjassa nähtiin lähes päivälleen kaksi vuotta sitten melkoinen sukitus, josta pelaaja selvisi ilman ulosajoa. Ihan oikeutetusti.

Luton Town ja Swansea City päätyivät tapahtumarikkaan ottelun päätteeksi tasanumeroihin 3-3 (3-0) Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, syykuussa 2021.

Ottelun avausjaksolla nähtiin tunteita kuohuttanut tilanne. Kotijoukkue Luton meni 23 minuutissa jo 3–0-johtoon.

Pian tuon jälkeen Luton sai vapaapotkun omalta alueelta, ja Henri Lansbury lähti potkaisemaan palloa vastustajan kenttäpuoliskolle. Swansean Ryan Manning tuli kuitenkin häiritsemään tilannetta. Lansbury potkaisi samaan aikaan – ehkä tahallaan, ehkä ei – ja Manning sai osakseen rajun sukituksen.

Tilanteesta tuli tietysti iso torikokous, jonka päätteeksi erotuomari antoi molemmille pelaajille keltaisen kortin. Swansea teki toisella jaksolla kolme maalia ja tuli lopulta tasoihin.