Kakkosen B-lohkossa nähtiin viikonloppuna todella komea maali, kun Pargas IF:n Gezim Voca laukoi pallon Ilveksen reservijoukkueen verkkoon.

Kakkosen B-lohkon kärkipaikalla oleva PIF voitti kotonaan Ilves 2:n tylysti tennisnumeroin 6-0 (2-0) viikonloppuna.

Kotijoukkue PIF:n Gezim Voca näytti avausjaksolla osaamistaan, kun mies laukoi 13. minuutilla 1-0-voittomaalin puolesta kentästä. Voca osui avausjaksolla vielä toisenkin kerran.

Toisella jaksolla PIF:n Saliw Babawo teki hattutempun ja Frans Grönlund osui kertaalleen. PIF johtaa B-lohkoa, kun joukkue on kerännyt seitsemästä ottelustaan 14 pistettä. Viime kausina Kakkosen kärkikahinoissa ollut Ilves 2 on puolestaan sarjajumbona (7 ottelua, 2 pistettä).