Panostusta Myanmarin liigan ja Yangonin suuntaan

Uusi viikko, samat bokserit. Vedonlyönnillisesti on alkuviikon osalta painittu yleensä isommankin kohdekattauksen parissa, mutta sattuneista syistä elämme aikoja, jotka eivät ole urheilulle suotuisia. Nämä ajat houkuttelevat tutkimaan yllättävänkin eksoottisia futisorgioita.

Magwe – Yangon United

Ilmoitan heti tähän kärkeen, etten edes yritä alkaa jeesustella Myanmarin liigan pitkäaikaisella seurannalla tai pitkäjänteisellä tilastoinnilla. Menen Myanmarin ja muutaman muun tällä hetkellä tulilla olevan futissarjan kohdalla puhtaasti niillä tilastoilla, raporteilla ja kokoonpanouutisilla, jotka olen tällä hetkellä onnistunut eri suunnista kasaan haalimaan.

Mitä kohdetarjontaan ylipäänsä tulee, joskus vähemmän saattaa olla jopa enemmän, mutta ovathan nämä maailmassa jäljelle jääneet futiskohteet enemmän kuin kiihottavan eksoottisia. Onnistuin viime viikolla kiskomaan kyseisillä kohteilla tuplaushassutteluni maanantaisesta startista lauantaiseen vaiheeseen kuusi asti – katsotaan, miten ämpyilyn tällä kertaa käy.

Asiaan eli Aasiaan. Myanmarin liigaa on viimeisen vuosikymmenen ajan hallinnut vain muutama ryhmä, johon nimenomaan Yangon kuuluu. Tasoerot ovat suuria, mutta toki parin joukkueen aasialaiset cup-myräkät hieman kuormitusta lisäävät ja tasoeroja tasoittavat. Aasian Mestarien liiga ja Aasian AFC cup ovat nyt luonnollisesti tauolla, joten kaikki myanmarilaiset futisosastot keskittyvät pääsarjaan.

Yangon on joukkueista selkeästi laadukkaampi, eikä Magwen pitäisi pystyä Yangonia normioloissa haastamaan. Yangon voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen 6-1, mikä kertoo omalla tavallaan tämänhetkisestä tilanteesta. Yangon ei ole ollut alkukaudella edellistä kautta jumaloivan vakuuttava, mutta noussee kohti piikkiä, kun aasialaiset cup-taistot eivät miehistöä rasita.

Magwe on merkitty ottelun kotijoukkueeksi, mutta meikäläisen haaliman tiedon mukaan maansa pääsarjan alakastisijoituksista vääntävä ryhmä joutuisi pelaamaan tiistaisen ottelun Yangonin kotikentällä. Kotietua joukkue ei siis matsissa saa. Itse asiassa Myanmarin pääsarjan matsit pelataan tällä hetkellä ilmeisesti kaikki Yangonissa, jotta joukkueet eivät joutuisi koronaan viitataten matkustamaan. Ottelut pelataan tyhjille katsomoille.

Pelivalinta

Tasoero pitäisi olla selvä, joten aasialainen tasoitus Yangon ah -1 kertoimella 1,76 kelpasi mukaan tuplauskohteeksi. Kerroin juoksee kovaa vauhtia alaspäin – katsellaan, mihin se lopulta asettuu.

Lisää Myanmarin liigan kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here