Panostusta Itävallan cupin välierään

salzburg voitonjuhlat puoliaika

Itävallan cupin välierästä ei tunnetta tule puuttumaan. Salzburgia luonnollisesti kiinnostaa mestaruuden lisäksi myös cup-kannu, ja siksi käskyttäjä Marsch yrittikin lepuuttaa otteluruuhkassa kikkailevia avainpelaajiaan edellisessä sarjaottelussa.

Sturm Graz – Salzburg

Joukkueet kohtasivat juuri muutama päivä sitten sarjamyräkässä, jonka Sturm Graz vei nimiinsä lukemin 2-1. Salzburg lähti rotaatiolla liikenteeseen, mutta Sturm Grazin kaksi aikaista maalia sai Marschin iskemään ykkösässiään kehiin pitkin matsia.

Itse asiassa koko kauden ajan puolimukavasti puolustanut Sturm Graz on voittanut kaksi joukkueiden viimeistä keskinäistä kohtaamista, mutta Salzburg on rimpuillut molemmat kohtaamiset ilman muutamaa avainpelaajaansa. Itse näen tilanteen tänään toisenlaisena. Salzburg harvemmin häviää kahta peräkkäistä matsia itävaltalaisjoukkueelle, ja Eurooppa-liigasta torstaina pudonnut ryhmä on illalla täynnä finaalinälkää.

Pari päivää sitten vaihdossa aloittaneet Enock Mwepu, Andreas Ulmer, Zlatko Junuzovic, Maurits Kjaergaard sekä maalitykki Patson Daka nähdään suurella varmuudella kaikki avauksessa. Ainoa veivari, jota oikeastaan avaukseen enää kaipaisin, on pelikieltoaan kärsivä hyökkääjä Sekou Koita.

Sturm Graz on pääsääntöisesti ollut puolustuksellisesti hyvä, mutta Salzburgin hyökkäyskalustoa vastaan saattaa paikka muuttua tekemättömäksi. Hyökkäyssuuntaan joukkue kaipaisi lisää tehoja. Merkittäviä poissaoloja ei haastajan asemassa matsiin lähtevällä miehistöllä pitäisi olla.

Pelivalinta

Salzburgin hyökkäävä pelityyli ja hyökkäyspään materiaali on aiheuttanut tuhoaan Itävallassa – ja välillä Euroopassakin – jo vuosien ajan, enkä näe tämän illan tekevän poikkeusta kaavaan. Sturm Grazin suhteellisen tiivis puolustuspää sekä cupin välierän mukanaan tuoma suuri panos saattavat hieman tuoda varovaisuutta ottelun ensimmäiselle puoliajalle, mutta Salzburgin aikainen maali avaisi mukavasti hanoja ja pakottaisi myös altavastaajan avoimempaan peliin.

Salzburg + o2,5 -vaihtoehdosta tarjottu kerroin 1,93 kiinnostaa sen verran, että tartun siihen maltillisella panoksella. Myös Salzburg + BTTS kertoimella 2,80 aiheutti kihelmöintiä nivusissa, mutta päädyin lopulta luottamaan vahvasti Salzburgin maalintekotaitoon. Live-vedot saattavat tuoda mukanaan panostettavaa. Katsellaan, kuinka hommeli kehittyy.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Edellinen artikkeliVideo: Rafal Boguski painoi nätin osuman nollakulmasta Puolan pääsarjassa
Seuraava artikkeliNorwich voitti Brentfordin – piste-ero kärjessä kasvoi jo kymmeneen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän