Panostusta Barcelonan ja PSV:n matseihin

Vihdoinkin mennään. Euroopassa neppaillaan ympäri kyliä, ja mieli on taas korkealla kuin Sotomayorin fiilistaso riman päällä. Tällä kertaa kikkailen omaa panostustani Espanjan ja Hollannin suuntaan.

Barcelona – Real Sociedad

Barcelonan sekava tilanne on tiedossa kutakuinkin jokaisen futista vähänkään seuraavan etuaivolohkossa. Lionel Messin poistuminen on jättänyt joukkueeseen suuren aukon, ja pelaajat sekä kannattajat ovat vähintäänkin ihmeissään. Joukkueessa on edelleen potentieaalia mestaruuteen asti, mutta miten on tämänhetkisen mentaalipuolen laita? Miten esimerkiksi Messiä fiilistelemään saapunut Sergio Aguero suhtautuu omaan apeuteensa?

Barcelona lähtee kauden avausotteluun ilman Agueroa, Absu Fatia, Ousmane Dembeleä ja Marc-Andre ter Stegeniä ja kun Frankie de Jonginkin osallistuminen on vaakalaudalla, ei ryhmä ihan ideaalia miehistystä otteluun saa.

Real Sociedad on ollut parin viime vuoden ajan varsin mielenkiintoinen nippu, ja sitä se on myös alkavalla kaudella. Joukkue tulee haastamaan ennakkosuosikit räväkällä hyökkäyspelaamisellaan, ja kun poissaolot keskittyvät ainoastaan alakerran Natxo Monrealin sekä Diego Ricon ympärille, on ryhmällä täydet mahdollisuudet iskeä Barcelonan alakuloisuuteen kiinni.

Pelivalinta

Maaleja? Kyllä. Molempien joukkueiden hyökkäyskalustot ovat La Ligan mittakaavassa priimaa, eikä peruuttelemaan lähdetä. Yli 2,5 maalista tarjottava kerroin 1,60 kelpaa lapulle.

Heracles – PSV

Lyhyestä virsi kaunis. Hollannin liigan viime kauden kakkonen PSV on ollut niin harjoitusotteluissa kuin Mestarien liigan karsinnoissakin mukavassa liidossa. Itse asiassa joukkue on hävinnyt ottelun viimeksi maaliskuussa. Muun muassa Ajaxia pistettiin viime viikonloppuna Super cupissa duffeloon lukemin 4-0. Kun PSV-yhtälöön lisätään lauantainen, maali-iloitteluja harjoitusotteluissaan vietellyt vastustaja Heracles, näen edessäni varsin hyökkäysvoittoisen kamppailun.

Kummallakaan ryhmällä ei pitäisi muutaman pitkäaikaispotilaan lisäksi merkittäviä poissaoloja olla.

Pelivalinta

PSV:n todennäköinen avausmaali avaisi peliä entisestään, ja koska näen joukkueen yksinkin pystyvän vähintään kolmen maalin suoritukseen, kiinnostaa yli 3 maalia kertoimella 1,82 panostuksen verran. Tasan kolmella maalilla kohde siis mitätöityy.

Muodostin valinnoistani sinällään singleä riskikkäämmän tuplan. Nyt sitten jännitellään, miten se meisseli loppujen lopuksi lauantai-illassa pyörii.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here