Hallitseva Suomen Mestari HJK jatkoi ailahtelevia otteitaan Mestarien liigan karsintojen avauksessaan Liettuassa.

Liettualainen Panevėžys kaatoi HJK:n karusti numeroin 3-0 (1-0) Mestarien liigan karsintojen 1. kierroksen avausottelussa Liettuassa tiistai-iltana.

HJK on Veikkausliigan tasaisessa kärkitaistossa toisena ottelun muita enemmän pelanneena. Viime lauantaina Ilves kaatoi Klubin suvereenin esityksen jälkeen 3-0. Panevėžys sen sijaan on Liettuan pääsarjassa karsijan paikalla.

Tiistai-illan ottelussa Ernestas Veliulis teki 1–0-maalin 17. minuutilla. Toisella jaksolla tunnin pelaamisen jälkeen Nicolas Martin Gorobsov ja vaihtomies Noel Mbo osuivat parin minuutin välein.

Kotijoukkue FK Panevėžys joutui pelaamaan viimeiset 20 minuuttia yhden miehen vajaalla, kun Cheikhou Dieng lensi kahdella keltaisella suihkuun. Loppunumerot kuitenkin uskomattomasti 3-0 FK Panevėžysille.

HJK:n ja Panevėžysin välinen toinen osaottelu pelataan Helsingissä ensi viikon tiistaina 16. heinäkuuta klo 19.00.

KATSO MYÖS: Video: HJK:ta vietiin oikein huolella – Ilvekselle komea kotivoitto loppuunmyydyssä Tammelassa