Vasta 16-vuotias espanjalaisnuorukainen Lamine Yamal teki uskomattoman hienon maalin Ranskan verkkoon. On tyylikäs!

Espanja kaatoi vaisut kisat pelanneen Ranskan numeroin 2-1 (2-1) EM-kisojen välierässä. Ottelun avausjaksolla nähtiin yllättäen peräti kolme maalia.

Ranska meni johtoon heti 9. minuutilla, kun Kolo Muani puski Kylian Mbappen loistavan keskityksen sisään.

Espanja tuli kuitenkin rinnalle ja ohi. 16-vuotias Lamine Yamal laukoi uskomattoman tasoituksen 21. minuutilla! Ja muutama minuutti myöhemmin Dani Olmo vei Espanjan johtoon.

Enempää maaleja ottelussa ei sitten nähtykään, ja näin Espanja etenee ansaitusti sunnuntain EM-finaaliin. Vastustajaksi tulee keskiviikkoillan välieräparin Englanti-Hollanti voittaja.

Yamal palkittiin ottelun parhaana. Samalla hänestä tuli historian nuorin arvokisoissa (MM-kisat ja EM-kisat) maalin tehnyt pelaaja (16 vuotta ja 362 päivää). Aiempi ennätys muuan nuorukaisen nimeltä Pele nimissä (17 vuotta ja 244 päivää).

KATSO MYÖS: Video: Koominen tilanne – englantilaisfanit yrittivät päästä takaisin stadionille Jude Bellinghamin tasoitettua

Lamine Yamal jo upea maali

Jos video ei aukea, voit yrittää avata sen TÄSTÄ.

— — —

Puolivälieräparit

Pe 5.7. Espanja – Saksa 2-1 ja.
Pe 5.7. Portugali – Ranska 4-5 (0-0) rp-kisa.
La 6.7. Englanti – Sveitsi 5-3 (1-1) rp-kisa.

— — —

Edellinen artikkeliVideo: Liettualainen FK Panevėžys voitti HJK:n numeroin 3-0 Mestarien liigan karsinta-avauksessa
Seuraava artikkeliVideo: Argentiina jälleen Copa American finaaliin – Lionel Messi ohjasi maalin