Palaako dopingista kärynnyt Roman Eremenko Huuhkajiin? ”Pallo on hänellä”

Roman Eremenkon dopingin takia saama kilpailukielto päättyy noin vuoden päästä. Huuhkaja-luotsi Markku Kanerva oli Eremenkon maajoukkuepaluusta vähäsanainen, ja heittääkin pallon keskikenttäpelaajalle.

Roman Eremenko, 30, kärsii edelleen Uefan kurinpitovaliokunnan langettamaa pelikieltoa, joka miehelle annettiin kokaiinikäryn johdosta. Silti keskikenttäpelaajan paluusta Suomen maajoukkueeseen spekuloidaan jo nyt. Huuhkaja-luotsi Markku Kanerva ei sulje pois miehen paluuta.

– Olen varma, että Roman pitää itsensä kunnossa, mutta sitten on se pelikuntoon ja -tuntumaan pääseminen. Ehtiikö Nations-liigan karsintoihin? Se arvioidaan sitten (syksyllä 2018), päävalmentaja pohdiskeli.

Kanerva paljasti, ettei hän ole päässyt yhteyteen Eremenkon kanssa päävalmentajan pyynnöistä huolimatta.

– Totta kai paljon on siitä kiinni, mitä hän itse ajattelee. Toivottavasti saadaan keskustelu aikaan mahdollisimman nopeasti. En ole päässyt kontaktiin Romanin kanssa. Kyllä hän tietää, että olen pyytänyt sitä. Pallo on nyt hänellä, Kanerva sanoi.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

4 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here