Päivän vetohaku: Tottenham v Burnley

fa-cup

TOTTENHAM v BURNLEY

FA Cupin 3. kierroksen uusintaottelussa kohtaavat Tottenham ja vierailija Burnley. Ottelu pelataan Spursin kotiluolassa, White Hart Lanella.

Seitsemän tappiottoman ottelun putkessa marssinut Tottenham koki yllätystappion viikonloppuna Crystal Palacelle ja lähtee nyt kiillottamaan kilpeään keskiviikon FA Cup -kohtaamisessa.

Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Burnleyn Turf Moorilla, mutta päätyivät 1-1 tasapeliin ja tulos pakotti seurat uusintaotteluun. Maalintekijöinä kunnostautuivat Spursin Nacer Chadli ja kotijoukkueen Sam Vokes, joka pelasi vasta toista otteluaan vaikean loukkaantumisen jäljiltä.

Otteluruuhka on vuoden vaihtuessa Englannissa seuroille armoton. Varsinkin Cupin uusintakierrokset aiheuttavat managereille lisää harmaita hiuksia. Toki se tarjoaa mahdollisuuden lepuuttaa avainpelaajia ”vähemmän tärkeissä” otteluissa, mutta liian iso rotaatio vie pelituntumaa ja herkkyyttä pois.

Tottenhamilta sivussa on todennäköisesti erinomaista kautta pelaava Harry Kane, joka tekee vahvaa nousua Valioliigan eliitti-tason pelaajiin. Tämä avaa mahdollisuuden arvaamattomalle Emmanuel Adebayorille, joka on viimeksi pelannut marraskuussa.

Sean Dychen Burnleyn riveistä puuttuu muutama runkopelaaja, mutta hän saa kuitenkin asiallisen miehistön jalkeille halutessaan. Englantilainen Dyche joutuu puntaroimaan avausmiesten lepuutuksen kanssa, koska viikonloppuna Burnley kohtaa huipputärkeässä ottelussa Crystal Palacen.

Veikkaajille ottelun tekee vaikeaksi jo pelkästään se fakta, että kyseessä on Tottenham. Puoliajan toimituksen parhaat vetolaput ovat yleensä sulaneet Spursin kohteissa, koska lontoolaisporukka on todella vaikea ennakoitava. NordicBetin kohteessa ennakkoasetelmat ovat silti hyvin selkeästi kotijoukkueen eduksi.

Parasta pelattavaa tarjoavat maalintekijäveikkaukset, joissa kotijoukkueen aktiivinen pelitapa tuottaa paikkoja usein keskikentältä ja laidoilta nouseville miehille. Puoliaika lähtee silti soitellen sotaan ja pelaa over 3.5 maalia kertoimella 2.55

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here