Päivän vetohaku: Everton v Manchester City

everton city

EVERTON v MAN CITY

Päivän yksi kiinnostavimmista kohteista on Evertonin ja Manchester Cityn kohtaaminen Goodisonilla. Sarjan kärjessä Chelsean kanssa tasapisteissä majaileva City matkaa surkeita tuloksia viime aikoina keränneen Evertonin vieraaksi.

TSEKKAA TÄMÄ:

Sarjan eniten maaleja tehtaillut City-hyökkäys saa vastaansa toisiksi eniten maaleja päästäneen Toffees-puolustuksen. Puhtaassa materiaalivertailussa manchesteriläisnippu on suvereeni voittaja. Evertonin Roberto Martinezin luoma pelitapa toimi viime kaudella ajoittain maagisesti, mutta nyt espanjalainen on jopa potku-uhan alla. Huhut kertovat jonkinlaisesta pelaajien kapinasta Martinezia vastaan.

NordicBetin kohteessa vierasjoukkueen kerroin on melko houkutteleva 1.79. City on ajoittain ollut isoissa ongelmissa Evertonin kanssa, eikä vaaleansinisten tilasto ole mikään loistava liverpoolilaisia vastaan.

Tällä hetkellä fakta on kuitenkin se, että joukkueet ovat kuntopuntarissa täysin toistensa vastakohtia. Everton kyntää ilman voittoa ottelusta toiseen, kun City on kuronut Chelsean etumatkan sarjataulukossa kiinni ja avannut mestaruuskamppailun jällen täysin avoimeksi.

Puoliaika.comin toimitus lähtee pelaamaan tätä ottelua vierasjoukkueen kautta. Jos Sergio Aguero palaa kokoonpanoon, kuten odotetaan, voi maaleja syntyä jopa reilusti. Joukkueen kenties tärkein pelaaja Yaya Toure tosin matkusti Afrikan Mestaruuskisoihin.

Veikkaamme: Everton – City 0-2

Edellinen artikkeliVideo: Van der Sar oli Ajaxin harjoituksissa maalissa – Ei se ihan putkeen mennyt
Seuraava artikkeliVideo: Gerrard laittoi kivan pommin – vasurilla!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän