Over-palloa Udinesen ja Atalantan keskiviikkorimpuiluun?

Kestääkö Real Madrid Atalantan kyydissä?

Pikkulauantai on aina pikkulauantai. Keskiviikko tuo mukanaan mielenkiintoisen italialaisväännön, johon tartun kiinni ilman sen suurempia väliliikkeitä.

Udinese – Atalanta

Udinese ja Atalanta iskevät yhteen keskiviikon iltapäivämyräkässä, joka saattaa osoittautua melkoisen tapahtumarikkaaksi. Udinese toki muokkaa pelityyliään vastustajan mukaan, mutta vaikka joukkue puolustavalla jalalla matsiin lähtisi, näen Atalantan uhan liian suurena estettäväksi.

Udinese lähtee otteluun ilman hyökkäyspäässä hääriviä Stefano Okakaa ja Fernando Forestieria. Myös keskikenttäveivari Mato Jajalo lojuu edelleen sivussa. Maalintekovastuu kasautuu jälleen  Rodrigo De Paulin harteille. Ei siis merkittävää muutosta edellisen väännön kokoonpanoon.

Atalanta ei osunut viikonloppuna maalipuita lähemmäs vaan juuttui hallinnasta huolimatta maalittomaan tasapeliin Genoan kanssa, joten kolmen pisteen nälkää varmasti riittää – siintäähän sarjakolmonen Napoli ainoastaan kahden pisteen päässä. Atalantan pelityyliä ei varmastikaan tarvitse lähteä liikaa enää availemaan, ja vaikka meininki on hieman viime kaudesta rauhoittunut, on luvassa kuitenkin varsin ennakkoluulotonta tekemistä. Gian Piaro Gasperinin miehistö on kokonaisuudessaan tällä hetkellä melkoisen terve, ainoastaan Mario Pasalic näyttäisi viimeisimmän tiedon mukaan möllöttävän nokkahuiluosastolla.

Pelivalinta

Udinese on esittänyt viime aikoina mukavan letkeää over-palloa, eikä Atalanta ainakaan poikkiteloin over-kikkailussa tule asettumaan. Udinese varmasti pyrkii vääntöä aavistuksen puolustusvoittoisemmin lähestymään, mutta kuinka pitkään vierailijoiden yläkerta saadaan pidettyä kurissa?

Joukkueiden kahdessa viimeisimmässä keskinäisessä koitoksessa on syljetty maaleja yhteensä 13 kappaletta, ja yli 2,5 maalin lopputulemaa kertoimella 1,73 aion paukuttaa myös tällä kertaa. Huomenna olemme sitten viisaampia, eikö niin?

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here