Norwich vs. Newcastle livenä Viasatilta ja Viaplaylta lauantaina – osuuko Pukki taas?

Englannin Valioliiga jatkuu tänä viikonloppuna. Norwich pelaa lauantaina ensimmäisen kotimatsinsa Valioliigassa. Osuuko Teemu Pukki taas?

Viikko sitten pelatussa kauden avausmatsissa Liverpool murjoi kotikentällään Norwichin numeroin 4-1 (4-0). Liverpool oli avausjaksolla todella tyly ja tehokas latoen neljä maalia.

Toisella jaksolla Liverpool ei jatkanut niin pirteää esitystään ja samalla Norwich paransi selvästi otteitaan. Ja niin siinä kävi, että Teemu Pukki laukoi kauniin 4-1-kavennusmaalin 64. minuutilla. Muutenkin Pukilta varsin vahva debyytti Valioliigassa ja tuon osuman lisäksi miehellä oli pari muutakin herkullista paikkaa. Tämä vaikuttaa lupaavalta silmällä pitäen koko kautta.

Viimeksi suomalainen on tehnyt maalin Valioliigassa joulukuussa 2008, kun Liverpoolin Sami Hyypiä maalasi.

Viasat ja Viaplay näyttävät ottelun Norwich vs. Newcastle suorana lähetyksenä lauantaina 17.8. klo 17:00. Toivottavasti saadaan jälleen Pukki-Party pystyyn!

18:30 Man Utd vs Chelsea 4-0

Valioliigan otteluohjelma 2019-2020 löytyy TÄSTÄ!

— —
Katso myös: Video: Kakkosessa nähtiin Panenka-rankkari ja tuuletusjuoksu pituushyppypaikan hiekkaan