FC Hakan vahva kausi sai jatkoa torstai-iltana, kun joukkue varmisti kotivoitollaan paikkansa Ylemmässä loppusarjassa.

FC Haka kaatoi kotonaan FC Hongan numeroin 2-1 (0-1) Veikkausliigan torstai-illan ainoassa ottelussa. Valkeakoskelaisnippu vankisti asemiaan sarjanelosena.

Rui Modesto vei espoolaisvieraat johtoon 37. minuutilla Haka-molari Aatu Hakalan kömmähdyksen jälkeen. FC Haka tuli toisella jaksolla tasoihin ja ohi maalipyssy Lee Erwinin kahdella osumalla.

Erwinin tehdessä 1-1-tasoituksen poimi ohjaaja hauskan tuuletuksen Hakan vaihtopenkiltä. Apuvalmentaja Ossi Virta jatkoi kauden aikana tutuksi tulleita riehakkaita tuuletuksiaan, ja Virta loikki shefkikuqimaisesti nurmenpintaan.