Suomalainen keskikenttäpelaaja Oscar Wiklöf nousi isoon rooliin Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla tekemällä maalin ja syöttämällä toisen.

Freiburg II kaatoi kotikentällään Waldhof Mannheimin numeroin 3-2 (0-1) Saksan 3. Ligassa viikonloppuna.

Kesällä IFK Mariehamnista Bundesliiga-joukkue Freiburgin organisaatioon siirtynyt 19-vuotias Oscar Wiklöf on noussut hienosti seurana reservijoukkueen pelaavaan kokoonpanoon 3. Ligassa. Hän on tehnyt kolmessa pelaamassaan ottelussa jo kaksi maalia.

Viime viikonlopun ottelussa Wiklöf painoi heti toisen jakson alussa kauniin 1-1-tasoitusmaalin, ja reilun tunnin kohdalla nuorukainen syötti Vincent Vermeij’n tekemän 3-2-voittomaalin. Wiklöf pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.