Onko Luis Suarez tämän hetken paras hyökkääjä

Barcelonan Luis Suarez on ollut uskomattoman kovassa iskussa tämän kauden.

La Ligassa uruguaylainen on tehnyt 20 maalia ja johtaa maalipörssiä. Koko kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien Barcelonan 2-0 maali sunnuntaina oli Suarezin 36:s maali. Tämän lisäksi hän on myös syöttänyt 12 maalia.

Suarez on tehnyt 36% joukkueensa maaleista.

Italiassa Serie A:ssa Gonzalo Higuain on tehnyt 24 maalia, Ranskassa Ligue 1:ssä Zlatan Ibrahimovic  on tehnyt 21 maalia ja Saksassa Bundesliigassa  Pierre-Emerick Aubameyang on tehnyt 20 maalia. Vaikka Suarez ei ole tällä hetkellä Euroopan liigojen paras maalintekijä on hän silti kuumin hyökkääjä tällä hetkellä. Jatkuvat pallonriistot, tilan tekemiset muille hyökkääjille ja pystyjuoksut avaavat peliä Lionel Messille ja Neymarille. Suarez saa myös heidät loistamaan uudella tavalla.

Toivottavasti Suarezin pienet sekoamiset ovat historiaa ja hyökkääjä keskittyy vain pelaamiseen. Vaikka hän täyttää kohta 30 vuotta on hänellä paljon erinomaisia vuosia jäljellä viheriöillä. Viimeiset huhut vievät häntä takaisin Valioliigaan Manchester Cityn riveihin Pep Guardiolan alaisuuteen.

On jännä nähdä mitä käy Barcelonan hyökkäystriolle jos Suarez lähtee ja kuinka tehokas hän olisi ilman Neymaria ja Messiä.

Katso maestron tyylinnäytteitä tältä kaudelta.

https://www.youtube.com/watch?v=8EZlcYi3b2Q

Edellinen artikkeliMies joka ”löysi” Riyad Mahrezin liittyi Arsenaliin
Seuraava artikkeliKauden ensimmäinen Stadin derby pelataan tänään!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän