Äskettäin väkevän debyytin ja myös heti maalin Huuhkajissa tehnyt 21-vuotias Oliver Antman heilutti jälleen verkkoa.

FC Kööpenhaminan ja FC Nordskjaellandin välinen matsi päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-0) Tanskan pääsarjassa, Superligassa, viikonloppuna.

Pitkään näytti siltä, ettei ottelussa nähdä lainkaan maaleja, mutta lopussa alkoi tapahtua. Kotijoukkue FC Kööpenhamina meni 1-0-johtoon 83. minuutilla Roony Bardghjin osumalla.

FC Nordskjaelland tuli kuitenkin tasoihin 93. minuutilla. Toisella jaksolla vaihdosta sisään tullut Oliver Antman laukoi pallon reppuun, ja näin loppunumeroiksi jäivät 1-1.

12 joukkueen Superligan kärjessä on juuri FC Nordskjaelland (12 ottelua, 24 pistettä). Suurseura FC Kööpenhamina on puolestaan vasta kahdeksantena (12 ottelua, 16 pistettä).