Olimpija Ljubljana pudotti tylysti HJK:n Eurooppa-liigan karsinnoista

HJK isännöi Olimpija Ljubljanaa Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa torstai-iltana Helsingissä. Tappio tuli numeroin 1-4 (0-1).

HJK hävisi viikko sitten Sloveniassa pelatun avausosaottelun tylysti 3-0. Ljubljana ratkaisi otteluparin 20. minuutilla, kun Issah Abass vei torstaina slovenialaisvieraat 0-1-johtoon.

Daniel Avramovski ja Rafinhan oma maali lisäsivät vieraiden johtoa toisella jaksolla. HJK:n Macauley Chrisantus sai tehtyä yhden Klubille, mutta Goran Brkic teki loppunumeroiksi 1-4. Yhteismaalit siis karmivat 1-7 Ljubljanalle!

Molemmat joukkueet tippuivat aiemmin Mestarien liigan karsinnoista. HJK hävisi toissa viikolla valkovenäläiselle BATE Borisoville yhteismaalein 1–2.

HJK:n kausi jatkuu Veikkausliigassa sunnuntaina kotiottelussa PS Kemiä vastaan. Klubi johtaa sarjaa selkeästi, kun 22 ottelun jälkeen kasassa on 49 pistettä. Toisena olevalla RoPS:lla on yksi ottelu enemmän pelattuna ja kasassa 42 pistettä.