OBS! Suomen paras amatöörijoukkue haussa

 

Nyt Puoliaika.comin ahkerat sisäfutiksen pelaajat hereillä.

Arena Center järjestää joulun välipäivinä turnauksen, jossa panokset ovat todella korkealla. 28.-29.12.2013 järjestettävä F5WC:n Suomen karsintaturnaus kerää maan parhaat amatöörijoukkueet kasaan Helsingin Myllypuroon ja Hakaniemeen.

Suomen karsintaturnaukseen on ilmoittautunut jo 65 joukkuetta, ja kasvavan suosion vuoksi turnaukseen on avattu lisäpaikkoja.

F5WC (The Football Five’s World Championship) -turnaus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa maailmassa. Yhteensä 32 maassa järjestetään karsintaturnaukset, ja jokaisesta maasta voittajat lennätetään Dubaihin pelaamaan lopputurnausta. Lopputurnaus pelataan 29.-31.5.2014.

Voittajajoukkueen palkinto sisältää lennot, hotellin, ruokailut ja kuljetukset turnauksen aikana.

Kaksi kovatempoista turnauspäivää tarjoavat amatöörifutareille mainion vuoden päätöksen ja samalla ainutlaatuisen tilaisuuden olla osana ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävää MM-karsintaturnausta.

Turnaukseen voit osallistua, mikäli olet vähintään 1.1.1998 syntynyt, etkä pelaa ylempänä kuin 2. divaria futsalissa tai futiksessa ylipäätään. Turnauksen osallistumiseen ei tarvita lisenssiä.

Ei muuta kuin osallistumaan osoitteessa f5wc.fi ja matka Dubaihin alkakoon! Puoliaika toivoo, että meidän kautta osallistuvat joukkueet kertovat sen meille. Yhdessä tuutataan kaikki muut kumoon ja tie tähtiin alkakoon.

Edellinen artikkeliVideo: Behind the scenes – Englanti – Saksa
Seuraava artikkeliVideo: Borussia Dortmundin värikäs historia

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän