Nousijaehdokas WBA:n voimin triplaamaan

Championshipin nousijaehdokas West Bromwich Albion vierailee tänään Griffin Parkilla ja odotuksissa on menestystä Brentfordia vastaan.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Brentford – West Bromwich Albion

Sarjanoususta tiukasti kamppaileva Brentford saa kovan vieraan kohdattavaksi WBA:sta joka on kovaa vauhtia matkalla kohti Valioliiga. Vieraiden kertoimet ovat korkealla tähän matsiin lähdettäessä, johon myös pelivalinta perustuu.

Se voi hyvinkin johtua siitä, että WBA palasi hieman vaisusti koronatauolta. Kotiottelu Birminghamia vastaan jäi maalittomaksi tasuriksi ja pisteet jaettiin. Brentford sen sijaan voi olla tyytyväisempi omaan suoritukseen, sillä paikallispelissä Fulham taipui Craven Cottagella 0-2.

Kauden aiempi ottelu The Hawthronsilla meni tasaisissa merkeissä. 1-1 tasapeli oli tasaisen ottelun ruumiillistuma. Kohtalaisen samanlaiset lähtökohdat ovat edessä tänäänkin.

Brentford on ollut vahva kotipuolessakin, mutta kyllä WBA näistä kahdesta se vakuuttavampi joukkue on. Tästä syystä yli kolmosen kerroin on liikaa. Etenkin nyt, kun kotiyleisö ei ole Brentfordia tukemassa. Vieraat lapulle ja rohkeasti sinkulla triplaamaan!

TRIPLAUKSEEN!

Fabien Barthez täyttää 49 vuotta – tässä videokooste upeista torjunnoista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here